reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki :)

Potwierdzam: WSZYSKTKIE dzieciaczki słodziaki :-)
Kiedyś to tylko śpiochy i kaftaniki i obowiązkowo bety na chrzciny a teraz jakie urocze małe dorosłe ubranka są.. Piękne te nasze bąble

reklama
A to nasz dzisiejszy poranek

no i małe święto Karolka-skończony 5 miesiąc

........brak słów na zdjęcia Waszych pociech.....oby tak dalej rosły i były szczęśliwe!!!

Ostatnia edycja:
mamusiaDorusia, bombowe fotki. Jaki Karolek duży w porównaniu do Marysi :) i jaki on opalony :szok:, czy ma taką karnację?

Zobacz załącznik 387106Zobacz załącznik 387107Zobacz załącznik 387108Zobacz załącznik 387109

dziewczynki ,proba generalna.Niska byla mierzona i probowalismy jej skompletowac tanio i na szybko stroj do chrztu.tata na wyjezdzie w zimie kupil Nusi sukienke ( wlasnie prezentowana na zdjeciu ,dobrej firmy wloskiej ,kremowa ,podszyta cienkim polarkiem) i orzekli juz wtedy z ciotka ze to bedzie na chrzest.ja mialam nadzieje ze sobie o niej zapomni ale nie zapomnial.sukienisia misternie jest wykonana jak jej sie przyjrzy z bliska.problemw tym ze na glowie jest juz czapeka by Wojcik z zielona kokarda ,ktora musze oderwac i przyszyc chociazby ten kwiat ktory znalazlam w moich *******kach ze slubu.planuje tez odciac swoj tren z sukni slubnej i z tego zrobic ta szmatke do chrztu,najchetniej uszylabym jej tez czapeczke ,ale nie wiem czy ktos mi sie zgodzi w takim tempie...wymarzylam sobie mloda w koronkach a tu moze bedzie musiala isc w tej.ja przekopalam pol mieszkania ,kurz mam wszedzie bo poszukiwalam jakiejs sukienki dla siebie i spodni meza.znalazlam wszystko oprocz jego eleganckich butow ,ale malz jest wyluzowany i gotow pojsc w brazowych ( ktore do nieczego nie beda paasowaly.ciekawa jestem co wyjdzie z tego misz maszu na szybko.jutro bedziemy w kraku a noz odechce mu sie jazdy po krawcowych i kupi jej cos w tym abrakadabra ( choc on nie cierpi koronek) .zobaczymu jutro.3majcie kciuki napiszcie co sadzicie co mozna by bylo malej doszyc ,co z kapelusikiem.warto pociac ten moj tren ( jest w identycznym kolorze jak ta sukienisia).padam buzki

Ostatnia edycja:
anetka, ducha, jankesowa, mamusiadorusia wypaśni ci wasi mali panowie! cudne chlopaczki aż strach myśleć jak to towarzystko będzie chodzić na randki:-)

nela pięknie ta twoja gwiazdka wyglada w tej sukience mały aniołeczek ja bym nic juz nie kombinowala z abrakadabra bo skoda kasy a ta sukieneczka cudowna i idealnie z tym kwiatem i kapelutkiem na główce się komponuje.

reklama
Do góry