reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze fotki :)

Potwierdzam: WSZYSKTKIE dzieciaczki słodziaki :-)
Kiedyś to tylko śpiochy i kaftaniki i obowiązkowo bety na chrzciny a teraz jakie urocze małe dorosłe ubranka są.. Piękne te nasze bąble

reklama
A to nasz dzisiejszy poranek

no i małe święto Karolka-skończony 5 miesiąc

........brak słów na zdjęcia Waszych pociech.....oby tak dalej rosły i były szczęśliwe!!!

Ostatnia edycja:
mamusiaDorusia, bombowe fotki. Jaki Karolek duży w porównaniu do Marysi :) i jaki on opalony :szok:, czy ma taką karnację?

Zobacz załącznik 387106Zobacz załącznik 387107Zobacz załącznik 387108Zobacz załącznik 387109

dziewczynki ,proba generalna.Niska byla mierzona i probowalismy jej skompletowac tanio i na szybko stroj do chrztu.tata na wyjezdzie w zimie kupil Nusi sukienke ( wlasnie prezentowana na zdjeciu ,dobrej firmy wloskiej ,kremowa ,podszyta cienkim polarkiem) i orzekli juz wtedy z ciotka ze to bedzie na chrzest.ja mialam nadzieje ze sobie o niej zapomni ale nie zapomnial.sukienisia misternie jest wykonana jak jej sie przyjrzy z bliska.problemw tym ze na glowie jest juz czapeka by Wojcik z zielona kokarda ,ktora musze oderwac i przyszyc chociazby ten kwiat ktory znalazlam w moich *******kach ze slubu.planuje tez odciac swoj tren z sukni slubnej i z tego zrobic ta szmatke do chrztu,najchetniej uszylabym jej tez czapeczke ,ale nie wiem czy ktos mi sie zgodzi w takim tempie...wymarzylam sobie mloda w koronkach a tu moze bedzie musiala isc w tej.ja przekopalam pol mieszkania ,kurz mam wszedzie bo poszukiwalam jakiejs sukienki dla siebie i spodni meza.znalazlam wszystko oprocz jego eleganckich butow ,ale malz jest wyluzowany i gotow pojsc w brazowych ( ktore do nieczego nie beda paasowaly.ciekawa jestem co wyjdzie z tego misz maszu na szybko.jutro bedziemy w kraku a noz odechce mu sie jazdy po krawcowych i kupi jej cos w tym abrakadabra ( choc on nie cierpi koronek) .zobaczymu jutro.3majcie kciuki napiszcie co sadzicie co mozna by bylo malej doszyc ,co z kapelusikiem.warto pociac ten moj tren ( jest w identycznym kolorze jak ta sukienisia).padam buzki

Ostatnia edycja:
anetka, ducha, jankesowa, mamusiadorusia wypaśni ci wasi mali panowie! cudne chlopaczki aż strach myśleć jak to towarzystko będzie chodzić na randki:-)

nela pięknie ta twoja gwiazdka wyglada w tej sukience mały aniołeczek ja bym nic juz nie kombinowala z abrakadabra bo skoda kasy a ta sukieneczka cudowna i idealnie z tym kwiatem i kapelutkiem na główce się komponuje.

reklama
Do góry