Lucka ja tez moje biore sposobem z lekami, jak mowia ze BOLI BUCH to szybko lece po probiotyk i mowie ze musimy szybko wziac lekarstwo i zaraz nie bedzie bolalo i zawsze troche w formie zabawy, np jak daje im witamine C to im spiewam witaminki witaminki dla Majusi i Julinki a one tancza i szybko lykaja! i nieraz same przypominaja o witaminkach
Ale jak dzieci nie chca i nie lubia to juz jest ciezej..nie kazde da sie wziasc sposobem:/
A jak sie wczorajsza imprezka udala dla rodzinki?
Madzia oby remont sie szybko skonczylpozdrowienia!
Iwona ja z inhalatorem to moim powiedzialam ze mamy taka zabawke co pomaga na kaszelek, jak bedziemy leczyc tym kaszelek to zaraz beda zdrowe. Pozwalam im samym wlaczyc i trzymac sobie i dawalismy rade. I pozniej np Julka chciala robic a Majka nie to Julka mowi: JULCIA BEDZIE DOWA, MAJA CHOJA BEDZIEŚ!
Boze naprawde jestes mistrzynia z tym organizowaniem czasu! ale przynajmniej wychoruja sie teraz i cale zycie beda zdrowe napewno
Ale jak dzieci nie chca i nie lubia to juz jest ciezej..nie kazde da sie wziasc sposobem:/
A jak sie wczorajsza imprezka udala dla rodzinki?
Madzia oby remont sie szybko skonczylpozdrowienia!
Iwona ja z inhalatorem to moim powiedzialam ze mamy taka zabawke co pomaga na kaszelek, jak bedziemy leczyc tym kaszelek to zaraz beda zdrowe. Pozwalam im samym wlaczyc i trzymac sobie i dawalismy rade. I pozniej np Julka chciala robic a Majka nie to Julka mowi: JULCIA BEDZIE DOWA, MAJA CHOJA BEDZIEŚ!
Boze naprawde jestes mistrzynia z tym organizowaniem czasu! ale przynajmniej wychoruja sie teraz i cale zycie beda zdrowe napewno