reklama
Kasia a daj spokoj z tymi chorobami, u nas to juz sie ciagnie tez, jak nie dziewczyny chore to M, ja ciagle jak nie katar ostatnio to gardlo:/ zwariowac idzie. Niech juz przyjdzie ta wiosna!;( Najgorsze jest to, ze kiedys jak dzieci nie bylo choroba to byl relaks..a teraz..nawet polezec w spokoju nie mozna:/ zdrowiej kochana:*
Gosia co do kubkow to my prawie nie uzywalismy, moje dziewczyny ich nie lubily od poczatku prawie zadnych, pija przez slomke, te wody z butelek niekapkow kubusiowe im kupuje i jak sie skonczy ta woda wlewam mineralna, ostatnio nauczyly sie pic z normalnych kubkow..nawet nie wylewaja tak, calkiem dobrze im idzie
Gosia co do kubkow to my prawie nie uzywalismy, moje dziewczyny ich nie lubily od poczatku prawie zadnych, pija przez slomke, te wody z butelek niekapkow kubusiowe im kupuje i jak sie skonczy ta woda wlewam mineralna, ostatnio nauczyly sie pic z normalnych kubkow..nawet nie wylewaja tak, calkiem dobrze im idzie
Ostatnia edycja:
yenefer
Fanka BB :)
dzięki Ania, ja dziś jestem cieniem czlowieka. W ogóle mam dziś załamkę bo wszyscy jesteśmy chorzy, lodówka pusta, rodzina daleko, nie ma nawet kto nam chleba kupić i przywieźć. Mieszkam na wsi i sklep też jest daleko....ciężko tak z dala od bliskich
Wy też się kurujcie, w końcu trzeba pojeździć na sankach!
Wy też się kurujcie, w końcu trzeba pojeździć na sankach!
Kasia kurcze no to naprawde nieciekawie szkoda, ze mieszkam tak daleko bo juz bym Wam z zakupami jechala! oby noc spokojna byla chociaz zebys pospala i sil nabrala!
U nas tez lipa, Majka 3 rzadkie kupy w dzien zrobila, Julka jedna ale caly dzien ja brzuch bolal i chodzila sie meczyla, prawie nic nie jadla..na szczescie zasnely o 19.30, ale czuje ze noc nie bedzie lekka:/ szlag mnie dzisiaj trafial normalnie jak patrzalam za okno, snieg, mroz i slonce! pogoda wymarzona na sanki!;( Mam nadzieje ze nie stopnieje tak szybko, jeszcze mrozy zapowiadaja chociaz juz mniejsze u nas. W przyszlym tyg 0 stopni juz..
U nas tez lipa, Majka 3 rzadkie kupy w dzien zrobila, Julka jedna ale caly dzien ja brzuch bolal i chodzila sie meczyla, prawie nic nie jadla..na szczescie zasnely o 19.30, ale czuje ze noc nie bedzie lekka:/ szlag mnie dzisiaj trafial normalnie jak patrzalam za okno, snieg, mroz i slonce! pogoda wymarzona na sanki!;( Mam nadzieje ze nie stopnieje tak szybko, jeszcze mrozy zapowiadaja chociaz juz mniejsze u nas. W przyszlym tyg 0 stopni juz..
Ostatnia edycja:
yenefer
z głodu nie umrzemy, wysłałam mężula po zakupy - ja to bym mogla pościć ale mleko się skonczyło a rano mleko MUSI być.
Daj dziewczynom enterol albo jakiś inny probiotyk a jutro zrób im dietkę. Na obiadek zaserwuj jakąś pyszną marchwiankę. Oby to był tylko chwilowy nieżyt żołądka.
Daj dziewczynom enterol albo jakiś inny probiotyk a jutro zrób im dietkę. Na obiadek zaserwuj jakąś pyszną marchwiankę. Oby to był tylko chwilowy nieżyt żołądka.
Czasem dobrze jest miec meza moze sie nawet do czegos przydac ja sama wyskoczylam na chwile jak M wrocil bo musialam sie wyrwac chociaz na moment, to zawsze mi pomaga na psychike jak wyjde i wydam troche kasy tez nam mleka braklo. I wlasnie wiedzialam ze cos mialam kupic, teraz mi przypomnialas ze probiotyku nie kupilam, niestety moje dzieci nie chca jesc nic co dietetyczne..one juz sa takie cwane ze tylko spojrza i koniec! nawet herbatke jak chce przemycic jakas ziolowa od razy odpychaja..coraz ciezsze zycie z nimi, tyle dobrze ze juz powiedza co je boli i nawet nauczyly sie dmuchac nos co jest duzym ulatwieniem przy katarze
Witam, bardzo dziekuje wszystkim za zyczenia, cieszyłam sie wczorajszym dniem, darek na koniec dnia zygnął se w łóżko, także chyba impreza sie udała, i zrozumiałam co to miec małolata w domu, urodziny, żyganie A tu jeszvcze tyle urodzin przed nami
A taką pawdziwą impreze robimy jutro, także dziś biore sie za porzadne szykowanie, Karole wczoraj wyszedł domu :-), także mam dobry humor że ulubiona ciocia przyjedzie, i może ten ukochany nazwany przez maluchów ,,kalolina"
A taką pawdziwą impreze robimy jutro, także dziś biore sie za porzadne szykowanie, Karole wczoraj wyszedł domu :-), także mam dobry humor że ulubiona ciocia przyjedzie, i może ten ukochany nazwany przez maluchów ,,kalolina"
Lucka to dobrze ze impreza sie udala, no ladnie, ladnie..ale kaca Daruś chyba dzisiaj nie ma?! pochwal sie co tam dobrego tak szykujesz na jutro
A my mamy dzisiaj 25 miesiecy! hihi, dalej nie moge w to uwierzyc ze moje dziewczyny takie duze juz sa))
Dziewczyny dalej kupki robia rzadkie, daje probiotyk, dietka i siedzimy w domu..ale mama ma nas odwiedzic popoludniu wiec mam nadzieje ze sie gdzies wyrwiemy do jakiegos kina czy gdzies
Kasiu jak tam zyjecie?Lepiej sie dzisiaj czujesz?
A my mamy dzisiaj 25 miesiecy! hihi, dalej nie moge w to uwierzyc ze moje dziewczyny takie duze juz sa))
Dziewczyny dalej kupki robia rzadkie, daje probiotyk, dietka i siedzimy w domu..ale mama ma nas odwiedzic popoludniu wiec mam nadzieje ze sie gdzies wyrwiemy do jakiegos kina czy gdzies
Kasiu jak tam zyjecie?Lepiej sie dzisiaj czujesz?
Ostatnia edycja:
yenefer
jakoś leci, rano było gorzej, teraz sie rozkręciłam. Wygląda na to że dziewczynki prawie wychodzą na prostą, niestety ja czuję się coraz gorzej i jak mi nie przjedzie do poniedziałku to będę musiała iść gdzieś do lekarza
Czyli jednak dietujecie Moja Lena nie chciala dzis zjeść w ogóle obiadu, tez jest osłabiona po tej chorobie. Niech te choroby zostawią nas w spokoju!
Czyli jednak dietujecie Moja Lena nie chciala dzis zjeść w ogóle obiadu, tez jest osłabiona po tej chorobie. Niech te choroby zostawią nas w spokoju!
reklama
karola88
u nas też choproby ciąg dalszy,byliśmy z chłopcami wczoraj do kontroli i dalej mamy im podawać antybiotyk,flegamine i acidolac.Chłopcy do kontroli a mama do leczenia-siadło mi gardło:-(już mam dość.Ja chora,M. też coś łamie,chłopaki budza sie w nocy przez katar....ehh.....GDZIE TA WIOSNA!!!
ZAKUPILIŚMY CHLOPAKOM KRZESEŁKA DO KARMIENIA..WCZORAJ PRZYSZŁY DZISIAJ JUŻ W NICH SIEDZĄ ...SIEDZĄ JAK...NA TRONACH ALE MAJĄ FRAJDE
ZAKUPILIŚMY CHLOPAKOM KRZESEŁKA DO KARMIENIA..WCZORAJ PRZYSZŁY DZISIAJ JUŻ W NICH SIEDZĄ ...SIEDZĄ JAK...NA TRONACH ALE MAJĄ FRAJDE