Iwona mowilas, ze Twoje dziewczynki niskie sa po mamusi wiec moze ta waga tez nizsza dlatego..Moje wydaja mi sie normalne jak u Kasi, grube nie sa
Fajnie ze poszly do przedszkola, a Ty sie juz tak nie martw bo napewno bedzie dobrze
a to ze matka sie nalatac musi to niestety, zachcialo sie dzieci..
Kasia my tez kupujemy ciuchy na 92-98 teraz. Najbardziej mi szkoda ze juz nie ma nic dla moich dziewczynek na dzialach dla niemowlat z sklepach, zawsze w pierwszej kolejnosci ide tam z sentymentu i patrze na te malenkie ciuszki
wogole na tych dzialach dla starszych mam problem ze znalezieniem rozmiaru bo tam jakos wiecej tego
A co do zajec muzycznych nie ma sie co bac kochana naprawde. Ja poszlam wczoraj z dziewczynkami sama, bo M mial zebranie i bylo super. Glownie tanczymy w koleczku, dziewczyny wczoraj byly bardzo grzeczne i kurczowo trzymaly mnie za rece, gorzej jak sie zanadto wyluzuja
ale jest pani prowadzaca ktora nawet jak cos to pomoc moze, bo np mielismy grac w lapki, to byla czesc piosenki i ja nie dam rady z obiema wiec ta pani z Julcia probowala, ale ona niekoniecznie chciala..ogolnie mowila ze nawet lepiej jak jest jeden opiekun bo tak to sie tlok robi. Jak macie gdzies blisko to sprobuj. Te zajecia co my bylismy dzisiaj to byla lekcja probna, bezplatna. Mozna kupic 2 plyty i podrecznik i sa tak piosenki z zajec tez i w domu sie uczyc. Taka pierwsza szkola
Zreszta Kasia ja podobnie jak Ty jestem matka samotnie wychowujaca dzieci
tyle ze u nas duzo mama pomaga, bez niej bym oszalala juz chyba..Maciek tez duzo pracuje, jedynie niedziele sa tak calkiem rodzinne. I jak piszesz ze Twoj wraca i siada do kompa, u nas to samo, najlepsze ze jak usiadzie to kontakt ze swiatem traci.. Najgorsze ze wiosna sie zbliza i zaczna sie do tego treningi motocyklowe, wiec juz pewnie nawet niedziele nie beda wspolne:/
Lucka duzo zdrowka dla Was! Ja tez juz nie moge sie doczekac az sie ociepli bo u nas jest pare placy zabaw i skonczy sie problem, co tu robic a tak to zabieram dziewczyny na kulki, do sali zabaw a teraz te zajecia muzyczne wymyslilam zeby nie zwariowac.