Z tym tranem to wiadomo ze cudow nie zdziala ale mysle ze jak moje dziewczyny ryb nie lubia za bardzo, z trudem im wcisne czasem troche..to zawsze chociaz omega 3 troche dla pobudzenia pracy mozgu, chociaz widze ze nie maja problemow w tej kwestii
Kasia z ciekawosci zaczelam czytac o tych tranach i jest napisane ze ten owocowyjest dla dzieci od 3 roku zycia a ten cytrynowy jest dla niemowlat nawet. Nasz pediatra mowila o cytrynowym ale w sumie nie wiedzialam kupujac jaka jest roznica..
Co do bilansu dziewczyny zbadane, zwazone: waza po 13kg obie rowniutko
zmierzone: Maja 89cm, Julka pół cm wyższa
troszke z nimi pogadala pani doktor, wogole takie odwazne, mowila ze z 4latkami sa cyrki nieraz, nie daja sie zwazyc a one same lecialy, jak jedna to i druga
Pytala sie czy buduja zdania, czy pokazuja gdzie maja nos, oczy, uszy, czy wskazuja na potrzeby fizjologiczne, czy myja zabki, zajrzala i powiedziala ze zdrowe i piekne
No i w sumie Kasiu tak jak mowisz: dziewczynki idealne pod kazdym wzgledem
Gogana probuje sobie wyobrazic trojke dzieci z goraczka! i nie umiem! Oby Ole chociaz oszczedzilo..Ty to kochana musisz byc silna babka! Mi wydaje sie ze wiecej bym nie zniosla chyba niz z moja dwojka ale w sumie jak sie nie ma wyjscia..
zdrowka dla maluchow, moze to z przychodni cos poprostu, niekoniecznie po szczepieniu..