yenefer
Fanka BB :)
karola to jest pytanie należące do serii - kiedy dzieci zaczynają chodzić, kiedy zaczynają im wychodzić ząbki itd - każda mama powie ci inaczej U nas pewnie siedziały w 10 m-cu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie pozno siedzialy chyba jakos kolo 6 miesiaca.
A tak apropo spania.Z braniem do lozka mam spokoj, przynajmniej narazie ..Dziewczynki nigdy nie chcialy, choc kilka razy probowalam.Wtedy odpychanie i wrzask.One lubia swoje lozeczka.
Ja za to mam mega problem w dzien.One nie chcs zasnac nigdzie tylko w wozku!
Probowalam kilka razy juz odzwyczajac ale nie ma mowy !
Wozio i juz.Ale moj Max tez tak mial.Dopiero jak mial dwa lata zaczal zasypiac po poludniu w lozeczku.
Bardziej mnie denerwuje mala synchronizacja:-( Zoska zasypia odrazu a Hanka czeka jak Z zasnie i jest w siodmym niebie, bo ma mame tylko dla siebie.Zosia jest bardzo dominujaca, robi duzo halasu kolo siebie.A Hania to czuje i w ten sposob reaguje.Wtedy jest szczesliwa ze ma mnie na wylacznosc.
Ale to upierdliwe, bo wiadomo ze jak spia to moge np obiad zrobic czy podlogi umyc, a jak jedna lazi to juz dupa zbita.Potem tamta wstaje to ta idzie spac.Zdaza sie ze razem spia ale to juz rzadkosc i to mnie rozwala:-(