yenefer
Fanka BB :)
Madzia u mnie też zrobił się mały problem z kolacjami bo ja lubię im dać (szczególnie w zimie) coś na ciepło. Kaszki odpadły więc u nas często są takie placuszki na kefirze z jabłkami lub bananami. Ostatnio dziewczynki zasmakowały w sałatkach np tuńczyk + ryż + kukurydza z puszki i troszkę papryki świeżej. To wszystko mieszam z odrobina majonezu i jogurtem naturalnym. Spróbuj, a nóż widelec im zasmakuje
Ania mam nadzieję że będą równie fajne jak do nas dotrą, czasem z tym kupowaniem przez internet wychodza niezłe jaja Ja zawsze podziwiam te sukienki co masz na zdjęciu z suwaczka - piękne są ! U nas chwilkę padał śnieg i dziewczynki tylko wykrzykiwały "cio to, cio to" Nawet zrobiłam zdjęci żeby uwiecznić tan ich pierwszy świadomy śnieg
Ania mam nadzieję że będą równie fajne jak do nas dotrą, czasem z tym kupowaniem przez internet wychodza niezłe jaja Ja zawsze podziwiam te sukienki co masz na zdjęciu z suwaczka - piękne są ! U nas chwilkę padał śnieg i dziewczynki tylko wykrzykiwały "cio to, cio to" Nawet zrobiłam zdjęci żeby uwiecznić tan ich pierwszy świadomy śnieg