madzia842
Fanka BB :)
Morgenrood ale slodziaki
Iws my kupujemy malym pod choinke rowerki biegowe, a na ur 4 stycznia teletubisie dostana te z telewizorkiem na brzuszku, bo uwielbiaja teletubisie moja mama kupila lalki takie placzace, sikajace do nocnika..do tego jeszcze na ur chyba glebokie wozki, bo maja spacerowki ale wozki to najlepsza zabawka dla nich wiec napewno sie uciesza jeszcze duzo innych prezentow dostana bo chrzesni, drudzy dziadkowie, jeden w stanach jest teraz to nam paczke wyslal ale to juz niespodzianki, nie wiem co
Kasiu a Twoje dziewczynki sie nie pobija jak dostana cos innego na mikolaja? moje musze wszystko razy 2 miec bo juz sobie wyobrazam jaka bitwa by byla ja kupilam dziewczynom na mikolaja ten serwis: FISHER PRICE serwis do herbaty MÓWI śpiewa __ PL (1952167654) - Aukcje internetowe Allegro, takie misie do ukladania BRIMAREX UKŁADANKA DREWNIANA MISIU (1921109834) - Aukcje internetowe Allegro i tatus dokupil jeszcze ksiazeczki bo uwielbiaja czytac przed spaniem same
Dziewczynki juz dzisiaj dostaly tez prezent od mojej mamy, bo jutro pracuje caly dzien. Kupila im sliczne szlafroczki takie cieplutkie z hello kitty i wyszytym imieniem, zeby sie nie pomylily
A ja dzisiaj wzielam sie za robote jak babcia zabrala male na spacer i umylam wszystkie okna u gory, jeszcze na dole zostaly ale juz M umyl czesc wiec nie duzo zostalo. Narazie wody nie ma wiec nie moge dokonczyc:/ale moze to i lepiej bo bede zakwasy miec jak zaszeleje i wszystkie umyje
my te teletubisie mamy. Na początku był szał, ciągle leciała ta muzyczka i telewizorek a teraz leżą w kącie i się kurzą. Juz nawet zastanawiałam czy nie sprzedać. Może u was będzie inaczej bo podobno dziewczynki bardziej lubią zabawki typu maskotki od chłopców
Jak najbardziej polecam maty edukacyjne oraz leżaczki. Huśtawki nie miałam, jedynie leżaczki z wibracjami. W nich też dość długo karmiłam chłopców, potem mieliśmy zwykłe krzesełka do karmienia z Ikea. Teraz już siedzą z nami przy stole więc też sprzedałam krzesełka.Karuzelę na początku lubili ale nie za długo. Polecam za to coś innego. Płytę z melodiami np. muzyka poważna dla malucha (my mieliśmy) ale są też odgłosy wody, szum lasu itp. Mi się wydaje, że to uspokaja. No i dużo chwaszczących, grzechoczących zabawek odpowiednich do wieku.