hohoho, witam się i ja
WIDziałam dzis mikołajowe czapki na spacerze, ale u nas był w nocy ( nawet zanim jeszcze zasneliśmy udało się coś znaleźć... Ja dostalam nową płytę AMJopek a mąż piżamę w którą od razu sie ubrał. CHyba byliśy grzeczniejsi ostatnio od dzieci, bo one bidulki nic nie dostaly, no kurcze nie przyszly przesyłki z allegro, ale na szczęście jeszcze ten rok nie rozumieją, a mikoląjowe prezenty od dziadko dostały juz tydzień temu i w weekend, więc poszkodowane nie są. DOstana za to pod choinkę. My już sobie tylko drobiazgi jakieś kupimy, bo w rodzinie nie chca robic wielkich prezentow i coś małego się umówiliśy kazdy jednej osobie, tylko dzieciom wiecej. My im pewnie jeszcze w domu pod choinką zostawimy, bo w końcu rozpakowywanie prezentow to największa frajda
madzia, o tym filmie słyszałam wiele dobrych opinii, sama bym poszła dla odprężenia, choć na pewno bym porownywałą z love actually, bo to faktycznie super film i od razu mi się opis skojarzył. Ze swiatecznych nowszych filmow polecam jeszcze Holidays, o dziewczynach ktore zamienily się domami na święta ( sa takie portale gdzie taka wymiana miejsc zamieszkania dochodzi do skutku, fajna sprawa swoją drogą
)
yen, to życze powodzenia a dla odreagowania zapraszam na kawke po którymś egzaminie. Albo na mieście sieumowimy. W którym budynku macie zajęcia?
sluchajcie, ja serio mówilam o takim spedzie małym, pomysłcie i dajcie znać któa by miala ochotę i możliwość, to spróbujemy zobaczyć jakieś konkrety.
Dzieci spią, a ja idę robic obiadek, bo o 15 chce ich budzic, potem lepiej zasną na noc.
Jeszcze mam pytanko do fanek blogu dorotus. Przymierzam sie do tych ostatnich pierniczków czekoladowych. Bardzo podoba mi się ich kolor i dekoracja pokazana też, nie wiem jednak czy utrzymają się wiszac na choince. Gdybyście je robily wcześniej niz ja możecie jakiś powiesić na próbę??? A moze juz to robilyście, bo ja zamierzam na dniach je piec, tylko jajek mi w domu zabrakło