reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

reklama
U nas sprawdzają się zabawki grające,do których można wrzucac piłeczki lub jakieś ludziki,klocki.To je najbardziej interesuje do tej pory.Mam takie szczęście,że nawet za duże jakieś domki,zjeżdżalnie itp.płacę najwięcej 5euro.Mamy mnóstwo sklepów z używanymi zabawkami,że szkoda nie zaglądac i kupowac.Mam już zawalone pół pokoju.Ale czego się nie robi dla szczęścia dzieci:-)

Nadia dostała antybiotyk i po pierwszej dawce już szaleje.Całkiem inne dziecko:-D

Ja już mam jedno ciacho upieczone,bigos gotowy.Dziś jeszcze popiekę biszkopty na tort a jutro reszta;-)Trochę roboty jest:-)

Moniora zdrowka dla corci!zazdroszcze tych sklepow i tych cen

Rainmanka mata fajna sprawa moim kupilam juz dawno i zadowoleni -wczesniej bo swiatelka ich interesowaly a teraz raczkami zabawki chwytaja wiec maja zajecie chociaz na chwilke no i sie cwicza.

a ja jutro ide do fryzjera!!! ale mam jutro dzien! o 9 mam autobus do miasta i bede sie bujala. powrot planuje na 15 hihi niech sie tatus wykaze i zobaczy co ja mam z tymi naszymi szkrabkami za udreke. musze tylko rano zupke im upichcic.ciekawe jak mu pojdzie nakarmienie tego towarzystwa rozkapryszonego. No i jeszcze zadzwonil do mamuni swojej zeby przyjechala mu pomoc ale oczywiscie sie wykrecila ...

Jedynka jak Twoje posty potrafią rozchmurzyć najbardzie pochmurne niebo :-D
Miłego dni w takim razie

My też mamy matę z rainforets dziadkowie kupili bo ja 200 zl bym nie dała. Super sprawa potrafią nawet pol godz bez zabawiania poleżeć

Moje uwielbiaja mate.Ja im do tego kupilam basen kolorowy dmuchany i wsadzilam tam mate.One zadowolone bo basen jest w rybki i inne morskie zyjatka i do tego przezroczysty.Wpadlam na taki pomyl bo moj Max ciagle biega i balam sie ze na nie nadepnie.A tak one szczesliwe ja spokojna.Potem jak beda siedzialy naqrzucam im zabawek i beda tez mialy swoj taki kacik.A potem na lato basen.Wiec 3 w jednym:-)

Załączniki

• P1050336 [640x480].jpg
    P1050336 [640x480].jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 60
  • P1050332 [640x480].jpg
    P1050332 [640x480].jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
U mnie z zasypianiem ogólnie jest ok, kąpie, kłade do łóżka, same pija mleko, gasze światło i wychodze, jakbym była w pokoju to za chiny by nie zasnęły, jak zdarzy im sie zapłakać to musze szybko znikać z pola widzenia.
Wczoraj jak zwykle zdjęłam małym majty przed myciem i wchodze do pokoju a tam bobek na podłoce :-D
A moja agutka dziś zafurczana, łzy lecą, z nosa się leje :-(

reklama
Gastone najlepsze zyczenia dla malutkich z okazji ukonczenia pół roczku!:-)
Super maja w tym baseniku! Zaluje ze moje juz na macie nie leza:-D

Rainmanka spokojnie Twoje dzidzie sa jeszcze malutkie. Moje tez jak takie byly to do lozka bralam i troche spaly z nami..ale pozniej bez problemu sie przeniosly do lozeczka i ladnie spaly. Teraz wogole ich do nas nie biore bo po prostu nie lubia. Rano jak wstana to do nas przychodza. Juz same wlaza do lozka:-D

Luckaa u nas to samo z zasypianiem. Klade je do lozeczek, smoczek pielucha i uciekam! Na dole sobie nianie wlaczam i slucham co sie dzieje. Samym im sie najlepiej zasypia! A dzisiaj ladnie spaly. Poszly spac o 20.30 jakos i dopiero o 7 zdadly mleczko i jeszcze godzinke sie zdrzemnely, takze pospalam:-)
A bobek raz na wykladzinie tez nam sie przytrafil:-D Zdrowka dla Agutki:-( Najgorsze te chorobska sa!

Wczoraj bylismy odwiedzic kuzyna. Ma chlopca ktory ma pol roku i wazy 10kg!:szok: wiecej od moich malych! kawal chlopa z niego:-D

U nas furore teraz robi, pomimo ze jest od 18 miesiecy, Pan KUBUS PUCHATEK: http://allegro.pl/nowy-interaktywny-kubus-puchatek-wersja-2010-354-i1443415558.html male po prostu go uwielbiaja. Chodza wlaczaja sobie i tancza:-Ddostaly do pod choinke. A jak zaczna z nim spiewac to dopiero bedzie wesolo! Ja juz znam wszystkie piosenki na pamiec:-D

Ostatnia edycja:
Do góry