reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Jedynka wózek faktycznie super, bardzo lekko sie prowadzi, tak wiec Olis i Jedynka dzieki za polecenie go :)

Olis fajnie ze juz jestes na swoim :)

Yenefer gratulacje z okazji 11 miesiecy i Jedynka dla Twoich 4miesiecznych chłopków tez :)

U nas dzis od popoludnia dzien mija na prawie ciagłym ryku Mileny i jej niejedzeniu... takie wciskanie jej po 20-30 co godzine mniej wiecej. Ech, mam nadzieje ze jutro lekarka w koncu po wynikach na cos wpadnie bo sie ona meczy, no i my tez, a przeciez jest tez Przemciu który tez potrzebuje uwagi.

reklama
Jedynka, Olis gratulacje !!!Dla każdej z innego powodu :)Yenefer dla Ciebie również

rainmanka super się prezentujesz i wózek też

A moje trzymane na rękach na przeciwko siebie wczoraj zaczęły gugać i śmiać się- rodzice pękali z dumy a mama płakała ze wzruszenia :)
I mój "opóźniony" Jerzy rwie się do siedzenia. Boje się że krzywdę sobie zrobi tak ciągnąc głowę. I złapał dziś smoczek i trzymał machając rączkami. Coś czuję że diagnoza doktorka lekko nietrafiona :)
Miłego wieczorku

witam i gratuluję mamusiom wszystkich sukcesów!:)

to prawda, że lepiej częściej do ludzi z maluchami wychodzić - my też tak robimy ale poradzić nic na niektóre zachowania moich dziewczynek nie można. Mimo, że są otwarte i wesołe zwykle to Ida okazuje większą sympatę płci przeciwnej :) w sumie to dobrze ale odwiedzającym nas ciociom często robi się przykro jak mała zaczyna wyć gdy tylko ktoś ją na ręce weźmie..wujkowie nie mają tego problemu:)

dziś jak położyłam je spać - jak zwylke ok 19tej - po kilku minutach zrobiło się cicho więc wiedziałam że śpią. Po jakimś czsie zajrzałam do sypialni żeby je ewentualnie przykryć, bo fikaja jak szalone. weszłam do pokoju i nieco się zdziwiłam bo moja Ada leżała sobie w poprzek łóżeczka, w miejscu gdzie powinna być podusia, nogami fikała w powietrzu i cieszyła się jak gwizdek! Miałam wrażenie, że spacjalnie czekała żeby któreś z nas do nich zajrzało żeby mogła się pochwalić: zobaczcie co potrafię! :)

heh, śmiesznie z tymi maluchami... a to dopiero początek :)

dziewczynki mam takie pytanie (moze nie na ten watek)ale juz zadam tu. zrobilam dzis zupke moim kawalerom no i zapakowalam w 4 sloiczki i teraz nie wiem czy mam zamrozic czy do lodowki wstawic. ile moge trzymac w lodowce takie jedzonko. do sloiczkow zapakowalam na goraco.

Witam dopiero sie teraz,bylysmy z dziewczynami 3 godziny na spacerze:)pogoda super...!!a teraz szaleja w lozeczkach.Klaudia cos dzisiaj malo je,nie wiem czemu??!!!!

dziewczyny,a ja próbuje karmic moje dzieci tylko z cyca.dzis 3 dzien.co za męczarnia.a oni z głodu wyją jak wilki.ale mają sporo tłuszczyku więc moze nie zginą:)

reklama
ayla wow, podziwiam, ja bym nie dała rady...

2ania pogoda faktycznie idealna do spacerków, tylko na mojej wsi starszneee błotoooooo!!

My dziś byliśmy w CZD na kolejnej wizycie z poradni onkologicznej z naszą Lenką. Na szczęście wszystko jest na dobrej drodze. Naczyniak jest w fazie zaniku. Nie wiadomo ile to potrwa, może 2 może 5 lat. W każdym razie, drogie mamy, po dzisiejszej wizycie powiem Wam tylko tyle że nasze problemy z niespaniem, niejedzeniem to pikuś!! To co ja dziś znów zobaczyłam, te łyse główki dzieci czekających na chemię, te szare i zmęczone twarze rodziców, to mnie otrzeźwiło. Cieszmy się że mamy zdrowe dzieci.

Do góry