yenefer
Fanka BB :)
Lucka aktualnie 68 na liczniku ale jestem wysoka mam 175cm - chciałabym dojść tak pomiędzy 60-65 i będzie ok
Zauważyłam że godzinka intensywnej zabawy i wygłupów z bliźniaczkami daje kilogram w dół
Tak więc dziewczyny, zachęcam do zabaw z dziećmi!
jedynka nie jestem zwolenniczką takiego ograniczania przestrzeni. No chyba że w ogródku
Kiedyś oglądałam program o mamie trojaczków. Właśnie ona miała taki kojec i trzymała w nim dzieci, potem jak je "wypuszczała" były strasznie niegrzeczne, niesamowicie szalały, dotykały, rozwalały itd Okazało się dzieci miały syndrom "psa zerwanego z łańcucha". Widziały z kojca np tv a nie mogły go dotknąć, widziały szafę a nie mogły jej otworzyć. Morał był taki że dziecko powinno stopniowo poznawać przestrzenie żeby nauczyło się co wolno a czego nie. Podoba mi się natomiast rozwiązanie typu bramka w pokoju i cały pokój dostosowany dla dzieci.
Ja mam mały kojec i jak musze iść do kuchni to wrzucam tam dziewczynki. Przyzwyczaiły się i lubią tam siedzieć.
jedynka nie jestem zwolenniczką takiego ograniczania przestrzeni. No chyba że w ogródku
Ja mam mały kojec i jak musze iść do kuchni to wrzucam tam dziewczynki. Przyzwyczaiły się i lubią tam siedzieć.