Kasiona jak fajnie ze napisalas!!! ja karmie moich w lezaczkach to bardzo wygodne. mam w sumie 4 lezaczki i te z chicco sa regulowane od plaskiego po siedzenie jak na krzesle. ja poki co sloiki a warzywa typu bio no coz... nie wiem gdzie takie moga byc nie intereswalam sie szczerze mowiac
Lenna tak mnie zaskoczylo to przekrecanie sie Hani ze dola zalapalam ze moi jacys niedorobieni az tu nagle rano patrze a moj kamikadze maly Tomus swiruje cos i pyk na boczek
chyba chcial pokazac ze on nie jest gorszy od innych dzieci, natomiast Maciek nie ma zapedow takich on to od gadania jest . Wogole wydaje mi sie ze wczesnie Twoje dzieci sie przekrecaja dlatego duze brawa dla nich i nie wierze w jakies porazenie mozgowe z Jerzykiem bo niby tylko dlatego ze jest napiety??
a tak wogole mam jakis kryzys czuje sie gruba i zaniedbana i nie mam cierpliwosci do dzieci i moja porazka jest to ze znowu spia w dzien w wozku...
Lenna tak mnie zaskoczylo to przekrecanie sie Hani ze dola zalapalam ze moi jacys niedorobieni az tu nagle rano patrze a moj kamikadze maly Tomus swiruje cos i pyk na boczek
a tak wogole mam jakis kryzys czuje sie gruba i zaniedbana i nie mam cierpliwosci do dzieci i moja porazka jest to ze znowu spia w dzien w wozku...