BURA wiesz co jak jest dobry pediatra, to nie powinien robić zadnych probleów z wystawianiem skierowan! Ją to nic nie kosztuje A dla Ciebie to sa pieniądze i to niemałe... Powinna Ci wsytawić skierowanie bez żadnego gadania.
A z tym przesuwaniem godziny kąpieli, to zacznij od 10 minut. I co drugi dzień przeciagaj o kolejne 10 min. U nas to sie sprawdziło. W październiku je przestwialiśmy z 19 na 20. Poszło gładko Powodzenia No i chwal sie rezultatami
LICKAA u nas badanie bioderek jest u ortopedy a na usg idzie sie do chirurga bodajże Wiem, że to dziwne ale u nas tak jest... i co ja na to mam poradzic?
GEMELO rzeczywiście daj im na noc coś przeciwbolowego...
Współczuje nieprzespanych nocy... Ale takie są uroki dubeltowych mam(( niestety
Jam chora jest Gardło, głowa, kaszel, czuje wszystkie gnaty, ech lepiej nie gadac...
A z tym przesuwaniem godziny kąpieli, to zacznij od 10 minut. I co drugi dzień przeciagaj o kolejne 10 min. U nas to sie sprawdziło. W październiku je przestwialiśmy z 19 na 20. Poszło gładko Powodzenia No i chwal sie rezultatami
LICKAA u nas badanie bioderek jest u ortopedy a na usg idzie sie do chirurga bodajże Wiem, że to dziwne ale u nas tak jest... i co ja na to mam poradzic?
GEMELO rzeczywiście daj im na noc coś przeciwbolowego...
Współczuje nieprzespanych nocy... Ale takie są uroki dubeltowych mam(( niestety
Jam chora jest Gardło, głowa, kaszel, czuje wszystkie gnaty, ech lepiej nie gadac...