pikka
Fanka BB :)
Gieniek fajnie może się spotkamy :-) też wybieraliśmy między Zante i Rodos. Z hotelami to koszmar jakiś!!! Większość nie przyjmuje rodzin z tak małymi dziećmi!!! Właściwie tylko GRECOS miał dla nas ofertę i z niego zarezerwowaliśmy - Hotel Caretta Star - Kalamaki - Zakynthos - Grecja - Grecos - Wielkie greckie wakacje! Kefalonia, Lefkada, Chalkidiki, Kreta, Rodos, Kofru, Kos, Zakynthos hotel CARETTA STAR. W cenie ma pokoje rodzinne. Wcześniej wybraliśmy inny hotel z tego kompleksu przy samym morzu ale jak się zoreintowali ile dzieci mamy to odmówili przyjęcia!!! no masakra jakaś! Poszukaj w tym biurze, było tanio i w miarę sensownie... zobacz jeszcze jeden z tego kompleksu, też z pokojami rodzinnymi czyli ten - Hotel Caretta Beach Resort & Waterpark - Kalamaki - Zakynthos - Grecja - Grecos - Wielkie greckie wakacje! Kefalonia, Lefkada, Chalkidiki, Kreta, Rodos, Kofru, Kos, Zakynthos
niuleczka a mówiłaś pediatrze o tych nocnych kłopotach??? ja podawałam moim preparat EYE Q i Tosia po 2-3 tyg nagle zaczęła spać jak człowiek! max 1 pobudka!a były 2-3. Gabrysia nie wzruszył ale właśnie pediatra przepisała mu Hydroksyzynę i jemu pomogła. On budził się też 2-3 razy bez celu i przyzwyczajenia a tak był bardziej zaspany i zaczął te pobudki przesypiać. Teraz budzi się max 1 raz, zabieram go do łóżka i śpi do rana. Lekarka mówiłą nam że takie nocne wybudzanie też nie działa dobrze na dzieci że są niewyspane i rozdrażnione i że warto chociaż spróbować temu zadziałać;-) i rzeczywiście są bardziej wyspane teraz...
niuleczka a mówiłaś pediatrze o tych nocnych kłopotach??? ja podawałam moim preparat EYE Q i Tosia po 2-3 tyg nagle zaczęła spać jak człowiek! max 1 pobudka!a były 2-3. Gabrysia nie wzruszył ale właśnie pediatra przepisała mu Hydroksyzynę i jemu pomogła. On budził się też 2-3 razy bez celu i przyzwyczajenia a tak był bardziej zaspany i zaczął te pobudki przesypiać. Teraz budzi się max 1 raz, zabieram go do łóżka i śpi do rana. Lekarka mówiłą nam że takie nocne wybudzanie też nie działa dobrze na dzieci że są niewyspane i rozdrażnione i że warto chociaż spróbować temu zadziałać;-) i rzeczywiście są bardziej wyspane teraz...
Ostatnia edycja: