reklama
sylha
mama bliźniakowa
Niuleczka- zdrówka dla łobuzów!!!!!
Moje jedynie jak łapią katar dostają syrop z czarnego bzu własnej produkcji.....
Anula- oczywiście możesz spróbować, nocniczek z muzyczką jako nagroda :-) i ogólnie najpierw oswojenie się z nim. Moi wiedzą, i siiii wołają jak go widzą ale dopiero kilka razy co rzeczywiście im się udało wysiusiać i ogromna radość z muzyczki
Moje jedynie jak łapią katar dostają syrop z czarnego bzu własnej produkcji.....
Anula- oczywiście możesz spróbować, nocniczek z muzyczką jako nagroda :-) i ogólnie najpierw oswojenie się z nim. Moi wiedzą, i siiii wołają jak go widzą ale dopiero kilka razy co rzeczywiście im się udało wysiusiać i ogromna radość z muzyczki
AnulaD34
Fanka BB :)
Witam i dziś już pielucha zsikana a wyniki moczu wzorowe, ulżyło mi pewno po tym wirusie dochodziła do siebie trochę dłużej, a ja korzystając z okazji chciałabym życzyć Wam wszystkimKolorowych jajeczek,
rozczochranych owieczek,
rozkicanych króliczków,
pyszności w koszyczku,
a przede wszystkim
mokrego ubrania
w dniu wielkiego lania!
rozczochranych owieczek,
rozkicanych króliczków,
pyszności w koszyczku,
a przede wszystkim
mokrego ubrania
w dniu wielkiego lania!
Załączniki
bojka_6
Niuleczka - dużo zdrówka :-)
Anula - to już są początki odpieluchowania:-) Moja Iga ileś tam nocy wstawała z suchą pieluchą to sobie myślę, że pójdzie spać bez i co wszystko zasikane, następna noc w pieluszce rano sucha, i tak się powtarzało kilka razy, aż odpuściłam i spała w pieluszce kupowałam jakieś tam najtańsze byle by tylko coś na tyłku było
My czekamy na decyzję czy jesteśmy przyjęci do żłobka jednego jedynego państwowego w mieście muszą się tam dostać bo niestety na prywatny mnie nie stać, a nie chcę żeby teściowa się nimi zajmowała
Anula - to już są początki odpieluchowania:-) Moja Iga ileś tam nocy wstawała z suchą pieluchą to sobie myślę, że pójdzie spać bez i co wszystko zasikane, następna noc w pieluszce rano sucha, i tak się powtarzało kilka razy, aż odpuściłam i spała w pieluszce kupowałam jakieś tam najtańsze byle by tylko coś na tyłku było
My czekamy na decyzję czy jesteśmy przyjęci do żłobka jednego jedynego państwowego w mieście muszą się tam dostać bo niestety na prywatny mnie nie stać, a nie chcę żeby teściowa się nimi zajmowała
bojka_6
Zapomniałam czy używa któraś z Was inhalatora?? Pediatra mi mówiła, że mogłabym kupić bo Młodzi ostatnimi czasy non stop zasmarani są, tylko nie bardzo wiem jaki kupić. Czy jakiś drogi czy te tańsze też są dobre więc po co przepłacać.
M
mama290
Gość
Bojka ja mam taki inhalator krowka z allegro I uzywam go INHALATOR NEBULIZATOR Care Life + GRATIS SMOCZEK! (4116050795) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tu masz chyba misia dlamnie bardzo dobry I cana tez nie jaks straszna moi jak mieli katar to pozbylismy sie go inhalacjami I mam takie pytanko co wasze dzieci doatly na roczek?? u nas juz za miesiac ta imprezka I w suie nie mam pomyslu
bojka - ja mam taki INHALATOR PHILIPS RESPIRONICS FAMILY 2 MASKI WAWA (4119757828) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. nie wiem czy jest lepszy czy gorszy od tańszych. Mnie go polecili znajomi i dlatego kupiłam. Jest ok ale nie mam porównania z innymi.
mama290- u nas najbardziej trafionym prezentem był jeździk taki JEŹDZIK,PCHACZ MISIE do27 KG,PANEL MUZYCZNY GDAŃSK (4116876018) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. zasuwają na nim d dziś, dostali też taka kulę na patyku do pchania, piętrowy garaz (nadal lezy w piwnicy), dotykowy tel ala smartfon, huśtawkę podwójną ogrodową i jakies duperele.
A z czego robiliścieinhalacje na katar? tylko z soli fizjologicznej? czy czegos jeszcze?
A czy Twój podpis jest aktualny i jesteś w ciąży? Jesli tak to gratuluje i bardzo mocno podziwiam!
mama290- u nas najbardziej trafionym prezentem był jeździk taki JEŹDZIK,PCHACZ MISIE do27 KG,PANEL MUZYCZNY GDAŃSK (4116876018) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. zasuwają na nim d dziś, dostali też taka kulę na patyku do pchania, piętrowy garaz (nadal lezy w piwnicy), dotykowy tel ala smartfon, huśtawkę podwójną ogrodową i jakies duperele.
A z czego robiliścieinhalacje na katar? tylko z soli fizjologicznej? czy czegos jeszcze?
A czy Twój podpis jest aktualny i jesteś w ciąży? Jesli tak to gratuluje i bardzo mocno podziwiam!
Ostatnia edycja:
M
mama290
Gość
Niuleczka no aktualny nawet podwojnie wlasnie wracam of lekarza sa dwa zarodki wiec nic sie nie zmienilo of zeszlego TYG puchacze mamy tak myślę może jakiś taki warsztat albo kuchnie albo hustawke do ogrodu zjeżdżalnie może ehh cciężko cos wymyslec
mama290 - powiem tylko jedno wielkie WOW Nie wiedziałam, że Jestes w ciąży, teraz tak tylko zobaczyłam. Przezywasz drugi raz podwójny szok? czy jakos łatwiej ta wiadomość teraz dociera? A Mąż zadowolony?, dobrze sie czujesz? Piszesz, ze dwa zarodki, a serduszka tez już są?
Gratuluje z calego serca choć ja nie miałabym tyle odwagi. Takie wieloracze macierzyństwo to zadanie dla prawdziwych strongwomanów
Na zjeżdzalnie do ogrodu to roczniaki chyba troche jeszcze za male, a może takie rowerki, w których sa pasy i pałąk do pchania a potem jak dziecko dorasta to ma pedały albo jakis fajny domek ogrodowy. Kuchnia tez fajna ale za małe dzieci jeszcze, za parę miesięcy będzie ok.
No nie moge wyjśc z podziwu i szoku, ze drugi raz z rzędu bliźniaki;-)
Gratuluje z calego serca choć ja nie miałabym tyle odwagi. Takie wieloracze macierzyństwo to zadanie dla prawdziwych strongwomanów
Na zjeżdzalnie do ogrodu to roczniaki chyba troche jeszcze za male, a może takie rowerki, w których sa pasy i pałąk do pchania a potem jak dziecko dorasta to ma pedały albo jakis fajny domek ogrodowy. Kuchnia tez fajna ale za małe dzieci jeszcze, za parę miesięcy będzie ok.
No nie moge wyjśc z podziwu i szoku, ze drugi raz z rzędu bliźniaki;-)
reklama
M
mama290
Gość
Niuleczka ja juz wyszlam z szoku mój tez choć moja polozna nadal jest pod wrażeniem newsa zresztą dzisiaj to chyba było z 10 osób na scanie głównie studenci najbardziej to się boje wczesniactwa wszystko inne jest malo ważne serduszek jeszcze nie słychać według lekarza za wcześnie mam wizyty co tydz na pewno są dwujajowe z tym dobrze trochę mnie martwia rozwiazania praktyczne typu jak będą wygladac spacery ale to wszystko malo wazne byle były zdrowe cujesię fatalnie mdłości mnie meczae