reklama
A
Agutek
Gość
ale ja chyba jednak jeszcze chwile poczekam, w końcu to dopiero połowa... No ale jak się z końcem roku (chyba??) zaczną jakieś wyprzedaże to już nie popuszczę .
dopiero? dla mnie juz
ja wole po malu juz kompletowac wyprawke - bo do kupienia jest sporo, a nie wyobrazam sobie wyrzucic na raz te pieniadze
poza tym kolezanki-mamy radzily, ze wlasnie teraz jest dobry czas na bieganie po sklepach, bo brzuszek jeszcze maly i samopoczucie dobre...
potem zima z duzym brzuchem ponoc to juz zadna przyjemnosc chodzic jak slonica i wybierac hihi
no i w moim przypadku ja biore pod uwage porod juz w lutym, wiec postanowilam, ze do konca stycznia kupie wszystko lub prawie wszystko;-)
a ja chce chlopca, maz tez...a przeczucie? czy ja wiem czy mamy przeczucie? moze to nie przeczucie, ale myslimy, ze jednak to nie bedzie synus
malaga
Fanka BB :)
To nie tak, że ja chcę córkę - w sumie jest mi wszystko jedno No, może dla mojego taty chciałabym wnuka ;-) Dorobił się trzech córek, ma jedną wnuczkę i chciałby męskiego potomka w rodzinie Ale przeczucie mam, że córcia będzie - taka słodka jak Zuzia siostry Mój mąż od początku ciąży mówi, że będzie córka i zwraca się do bejbusia jak do dziewczynki
debiutantka
Marcówka 2007
Mnie też było wszystko jedno jaka płeć. W moim wieku to już po prostu się chce dziecko . Ale mówię Wam - intuicja to jednak jest cos . Ja tez cały czas mówiłam ON i chyba ani raz nie powiedziałam ONA. I wszyscy znajomi twierdzili, że będzie facet (za wyjątkiem 1 koleżanki, co potwierdziło regułę ).
Malaga - to ja stawiam na córkę, skoro Tatuś już tak czuje . Będzie córeczka Tatusia . A dla Dziadka wnuk zawsze w następnej kolejce się może trafić . Trzeba próbowac do skutku .
Malaga - to ja stawiam na córkę, skoro Tatuś już tak czuje . Będzie córeczka Tatusia . A dla Dziadka wnuk zawsze w następnej kolejce się może trafić . Trzeba próbowac do skutku .
A
Agutek
Gość
no to ciekawe co ja bede miala, bo ja caly czas mowie do dzidziusia jak do chlopca
mi tak naprawde tez wszystko jedno, ale gdzies tam w glowie mam zakodowane, ze synus, synus, synus...
mi tak naprawde tez wszystko jedno, ale gdzies tam w glowie mam zakodowane, ze synus, synus, synus...
debiutantka
Marcówka 2007
Anija bo jak na obecne tu Marcówki to tak jest niestety
reklama
A
Agutek
Gość
dziewczyny, bez przesady