reklama
Tosika- takie rzeczy chyba sie zapomina. Ja ostatnio pytalam moja mame ile mialam miesiecy jak wyszedl mi pierwszy zab bo chcialam wydedukowac kiedy mniej wiecej mloda bedzie miala uzebienie...i...ona nie pamieta, a miala mnie tylko jedna
Mikuś ma niecałe 3 lata a nie pamiętamDlatego sobie zapisywałam;-)
survivor26
Mamy lipcowe'08
No ja właśnie od nowego roku zaczęłam zapisywać, jak sobie uświadomiłam, że już nei pamiętam pewnych ważnych zdarzeń z życia MłodejMikuś ma niecałe 3 lata a nie pamiętamDlatego sobie zapisywałam;-)
Mam pytanie apropos odstawiania od cyca - czy da się to zrobić, nie dając w zamian mleka modyfikowanego? Wszystko wskazuje na to, że w ciągu miesiąca będę musiała jednak do siostry polecieć, a małą zostawić tutaj i nie bardzo mam pomysł, jak ją zostawić bez piersi, żeby wielkiego stresu nie miała Butelka i wszystkie kubki są nadal nieakceptowalne, kasza z ledwością i na wielkiego głodniaka wchodzi no i już sama nie wiem....na zupkach i owockach pewnie mała przetrwa, ale w nocy może być gorzej:-(
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Surv chyba ciężko będzie.
Andula
Fanka BB :)
Zgadzam sieSurv chyba ciężko będzie.
Surv dla tak malutkich dzieci mleko to podstawowy skladnik jadlospisu.Musisz pomalu a raczej wytrwale przyzwyczaiac Mala do butli wiem ze w Waszym przypadku to bedzie ciezka praca ale mysle ze trzeba.Zupki i deserki nie dadza Florce wszystkich niezbednych witamin itd Bardzo dobrze ze jedziesz do siostry rodzina w takich chwilach to "rzecz " niezbedna
W dzien mleko mozna dawac lyzeczka mozolne to ale wazne aby mleko bylo w jadlospisie.
pabla27
Mi też sie wydaje że chyba to za wcześnie na jadłospis bezmleczny, mleko jest wciąz podstawowym składnikiem diety naszych bąbli.
Kurcze, a na długo tam jedziesz?? I Flora zostanie z tatą?? Jejku, nie wyobrazam sobie tego ale oczywiście są sytuacje kiedy wyjścia nie ma, siostra tam sama więc to zrozumiałe. Pewnie będziesz tęsknić.......
Kurcze, a na długo tam jedziesz?? I Flora zostanie z tatą?? Jejku, nie wyobrazam sobie tego ale oczywiście są sytuacje kiedy wyjścia nie ma, siostra tam sama więc to zrozumiałe. Pewnie będziesz tęsknić.......
survivor26
Mamy lipcowe'08
Pabla no nie mam wyboru - plan jest taki żeby ją przekonać do powrotu i zabrać stamtąd, bo finansowo nie damy rady jej tam leczyć i utrzymać, a do pracy to prędko nie wróci. Lecieć mogę ja abo siostra z o miesiąc starszym niemowlakiem, więc wybór żaden, choć jeszcze rozważamy inne opcje, bo Florka z tatą sobie poradzi zapewne, ale nie wiem jak tata to przeżyje...
no nic będziemy od dzisiaj ćwiczyć tę nieszczęsną butlę, mądra dziewczynka jest, może w końcu załapie, że jak trzeba, to trzeba
no nic będziemy od dzisiaj ćwiczyć tę nieszczęsną butlę, mądra dziewczynka jest, może w końcu załapie, że jak trzeba, to trzeba
reklama
pabla27
Surv - na pewno Flora załapie, nie ma wyjścia. I tata też sobie da radę jak nie będzie innej możliwości. A siostrę w takim wypadku faktycznie trzeba ściągnąć z powrotem.
Julia - kurcze, koszmar z tymi chorobami, aż sie boje o młodą, wydaje mi sie że nic jej nie dolega oprócz ciągłego marudzenia, jęczenia z rękami w buzi, katarku nie ma, kaszlu też nie.....
Zuzu - dużo zdrówka!
Ciekawe jak Ika? miejmy nadzieję że już dzis będzie w domku.
Julia - kurcze, koszmar z tymi chorobami, aż sie boje o młodą, wydaje mi sie że nic jej nie dolega oprócz ciągłego marudzenia, jęczenia z rękami w buzi, katarku nie ma, kaszlu też nie.....
Zuzu - dużo zdrówka!
Ciekawe jak Ika? miejmy nadzieję że już dzis będzie w domku.
Podziel się: