reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Pabla, nie taki diabel straszny
nie wszystkie zeby wychodza tak strasznie, zwykle tylko jedynki, a potem trojki dopiero, ktore wychodza prawie na koncu (pozniej tylko piatki)

reklama
Sądząc po Florce, dolne jedynki to i tak pikuś w porównaniu do górnych:baffled: Ale na pocieszenie dodam, że maruda potworna jest zaledwie od tygodnia, a już prawa górna jedynka się niemal wyrżnęła, jak dziś zobaczyłyśmy na kontroli.

aha, ja z polecenia koleżanki, nie do końca prawomyślnie, stosuję Sachol. To nie dla dzieci oczywiście jest, za to w malutkich dawkach działa skutecznie, bo znieczula na maksa:tak:

Słyszłam że górne trudniej wychodzą,u nas dalej nic nie widać.Ostatnio jak był program "Mamo to ja" na tvn style to wypowiadała się mama że przy ząbkowaniu pediatra zalecił im stosować miejscowo tantumverde do psikania

Kircym zdrowka dla Kubusia. mam nadzieje ze to 3dniowka:tak:
U nas noce tez nieciekawe:-(Mala placze, budzi sie co 3 lub nawet co godzine. Smaryjemy Bobodentem ale chyba kupimy ten zel co Roni poleca. Dalam juz jej czopka zeby nie bolalo to zrobila kupe, a drugiego balam sie jej dac.Dziasla sa napuchniete i biale a zabow nie widac:confused:,lekarka na szczepieniu mowila ze sa na zakrecie. Mam nadzieje ze juz wyjda bo maz szalu dostaje(on wstaje do niej w nocy:happy:)

Pomyślnych wieści nie mam - już z dwóch hurtowni dostałam info że nie mają od dłuższego czasu orajel baby:wściekła/y: czekam na odpowiedź jeszcze z dwóch....
jak któraś mama dostanie w aptece - proszę niech kupi też dla mnie :-) będę wdzięczna, bo w wawie ani śladu:no:

u mnie w jednej aptece napewno jest
moze sie wybiore o ile maz wroci o porze przyzwoitej do domu
pabla jak nie znajdziemy to uzyj wlasnie sacholu

Roni - będę wdzieczna jak Ci sie uda...
dzwonilam już do męza szwagra który pracuje w aptece, ale mówi że dowiadywał sie w hurtowniach i czegoś tam nie dostali i nie mogą narazie tego leku sprzedawać:confused: jakby co to kupię ten sachol.

:-):-) w sensie szwagier mojego męża, chyba o to mi chodziło:sorry:
młoda po ibufenie i posiadanym żelu na dziąsła wciąż wyje.......

Ostatnia edycja:
reklama
U nas tez z zebami ciezko. Dwa dolne jak wychodzily to nawet nie wiedzialam a teraz z gora sie starsznie meczymy...Maly spac nie moze, na szczescie apetyt troszke wrocil.Daje mu ten orajel ale jak dla nas to wogole nie dziala. moze chwilke Maly jest w szoku co to takiego a za chwile znow sie zaczyna:-( Biedne te nasze dzieciaczki z tymi zębolami:-(

Do góry