reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Post, a może pierwsza donoszona ciąża wszystko odmieniła i już leków nie trzeba? Trzymam kciuki, żeby to było TO, zwłaszcza, że Ty grzeczne dzieci najwyraźniej rodzisz

M
Marcik&Kuncek
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ptaszyna :-) kciuki w gotowości
a ja się tak zastanawiam co tu zrobić i jakie zmiany wprowadzić bo mój syn owszem zasypia ale przy mnie i na cycusiu
później odkładam do łóżeczka
sam usypiał jak był mały
juz zaczynam kombinowac co to będzie jak cycuś się skończy
a ja się tak zastanawiam co tu zrobić i jakie zmiany wprowadzić bo mój syn owszem zasypia ale przy mnie i na cycusiu
później odkładam do łóżeczka
sam usypiał jak był mały
juz zaczynam kombinowac co to będzie jak cycuś się skończy

Andula
Fanka BB :)
Tak czytam te wasze posty i mam pytanie czesto wam dzieci płacza łzami (czerwienieją) czy tylko zwyczajnie marudzą aby zawołac mame albo jak cos chca?
U nas jak sie wkurza to robi sie prawie bordowy lzami tez zalewa sie stosunkowo czesto;-)

M
Marcik&Kuncek
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Andula
Fanka BB :)
Zazdroszcze bardzo ja niby tez staram sie ratowac ale widocznie tak umiejetnie nie potrafie;-)Mi Kubus placze moze raz na 2 tyg albo rzadzieji to sekunde bo mama zaraz go ratuje ,
reklama
beaa
Mamy lipcowe'08
Zainab pobila rekord dlugosci spania. Polozylam ja wczoraj na popoludniowa drzemke o 17. Zazwyczaj spi do 20, wtedy ja kaie, karmie i znowu usypiam. Jednak mala sie nie obudzila az do 7 rano
. Spala 14 godzin....oczywiscie na spiaco jadla.

Podziel się: