reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Post koniecznie nas informuj co i jak.ja tez trzymam kciuki.

Maciuch polezal,poryczal,poszlam polozylam na boczek i zasnal.I jakos obylo sie bez noszenia,kolysania i spiewania czego babcia z dziadkiem nauczyli:wściekła/y:

reklama
Post, a może pierwsza donoszona ciąża wszystko odmieniła i już leków nie trzeba? Trzymam kciuki, żeby to było TO, zwłaszcza, że Ty grzeczne dzieci najwyraźniej rodzisz:-D:-D

Ptaszyna :-) kciuki w gotowości

a ja się tak zastanawiam co tu zrobić i jakie zmiany wprowadzić bo mój syn owszem zasypia ale przy mnie i na cycusiu
później odkładam do łóżeczka
sam usypiał jak był mały
juz zaczynam kombinowac co to będzie jak cycuś się skończy:szok:

Co do usypiania - ja też nic nie mówię bo narzekać nie mogę.
Post - trzymam kciuki!
Zyczę wszystkim mamom przemian na lepsze:-)

Post trzymam kciuki:tak:
U nas nocka lepsza mala obudzila sie ok 2 dostala smoka i spala dalej, potem pobutka o 5 i cycek i dalej w kime w swoim lozeczku. Potem ok 8 ale juz lezala z nami.

reklama
Zainab pobila rekord dlugosci spania. Polozylam ja wczoraj na popoludniowa drzemke o 17. Zazwyczaj spi do 20, wtedy ja kaie, karmie i znowu usypiam. Jednak mala sie nie obudzila az do 7 rano:szok:. Spala 14 godzin....oczywiscie na spiaco jadla.

Do góry