reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

no nieźle.... wyszłyśmy na godzinkę siostrę na pociąg odprowadzić, wracamy zdołowane, przemarznięte i wściekłe a tu taka fantastyczna wiadomość:-D:-D
Post, ogromne gratulacje! strasznie się cieszę! Nic się nie martw, Ika przełamała fatum i teraz już wszystko bedzie szło jak z płatka:-) A tak w ogóle to cichutko powiem, że Ci zazdroszczę i chyba dojrzewam coraz mocniej do takiej samej decyzji;-)

reklama
Post ogromne gratulacje!!!! Ja tez jestem w szoku,ale ciesze sie niezmiernie :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) Trzymam kciuki za braciszka dla Iki.

POST - GRATULACJE!!!! Ale super!!!!! cieszę sie ogromnie i teraz będziemy oprócz doglądania jak nasze maluchy rosną to jeszzce Twój brzuszek doglądać :-))
Surv - Ty tez mnie szokujesz !!! czyżby Florka jednak miała mieć braciszka lub siostrzyczkę??:-))

Ostatnio zauważyłam że Lenka bardzo lubi swoje łóżeczko....potrafi sie w nim bawić sama z 30-60 min bez problemu. Teraz od 12:30 non stop sie razem bawiłyśmy, wymęczyłam ją strasznie i przed 15:00 była już śpiąca, oczki tarła i ziewała. Połozyłam ja więc do łóżeczka i myślałam że śpi, bo cisza i spokój...zaglądam traz a ona sie bawi myszka, stópkami i nie śpi:szok: albo sie przewraca na brzuch i tak sobie leży i sie rozgląda. Wtedy najczęsciej krzyczy żeby ją przekręcic a potem sama zasypia....oczywiście zdarzaja sie dn kiedy nie moze zasnąć i wtedy na ręce ją biorę, pokołyszę z 5-10 min i śpi...czasem drze sie przy tym niemiłosiernie, ale juz wiem że jak sie drze mocno to jest śpiąca i po 5 min pada jak mucha:tak:

Surv - Ty tez mnie szokujesz !!! czyżby Florka jednak miała mieć braciszka lub siostrzyczkę??:-))
no może, prawdopodobnie, niewykluczone...:-) A tak serio to coraz częściej o tym myślę, a w wigilię zaprzyjaźnuiona zakonnica posiadająca jakiś tam dar jasnowidzenia spojrzała na mnie, R i Florkę, pokiwała głową i powiedziała "to następny będzie chłopak, nie"?, więc wobec takiego dictum nie ma co walczyć z przeznaczeniem:-D:-D Zobaczymy, niech ten dom w końcu będzie, to się pomyśli;-)
aaaaa Florka właśnie przeciągnęla się na przewijaku, majtnęła nogą i wpakowała ją sobie do buzi:-):-) Mama szybka jak błyskawica doleciała z aparatem i dowody fotograficzne wkrótce na zamkniętym:-D

Lenka, Florka ale z Was gimnastyczki
A pamiętam jak to surv pisała coś o łamadze:-D:-D:-D:-D a tu proszę, szpagacik nastepny w kolejce
ja się idę położyć, dziecię poszło spać a mi niedobrze...

Post normalnie szok!:szok::szok::szok:gratulacje i trzymam mocno kciuki zeby wszystko było ok:tak::tak::tak::tak:

My dzisiaj bylismy u lekarza z wynikami, bakteria ewidentnie jest:no:ale lekarka mowi ze to najczestsza jaka dzieci maja a rodzice nawet o tym nie wiedza:sorry2:wiedz mam sie nie przejmowac, teraz czeakmy 2 tyg na posiew po bactrimie i zobaczymy co dalej. Mały zdrowy jak ryba i to mnie bardzo cieszy:tak:co do usypiania u nas problemu nie ma, czasmi głascze po główce ale nie nosze:tak:

reklama
Do góry