reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

a ja się tak zastanawiam co tu zrobić i jakie zmiany wprowadzić bo mój syn owszem zasypia ale przy mnie i na cycusiu
Renia bo chłopy tak od małego już mają, uwielbiają zasypiać przy cycu:-p:-p:-p mój Kornelek jak byl malutki był identiko, natomiast Antonia - konkret -zje cyca, odkładam, pogada do siebie, kciuka wsadzi i odlot (martwi mnie tylko ten kciuk jak go wyeliminować:-()
Post trzymam kciuki!!!
Bea normalnie pozazdrościć!! A powiedz mi kiedy kąpiesz małą?? Bo moja też sie kładzie na popołudniową drzemkę między 16-17 i wstaje o 19tej i my wtedy bawimy ja, kąpiemy i bąbalina nie chce spać tak do 21szej...
Marcik moja nie ma kiedy zapłakać, bo rodzice niczyk ambulans na sygnale lecą do dziecka....:-D
Dziewczyny u nas jest teraz -16 (rano był -21 stopni!!!) brrrrrr...... i zastanawiałam sie nad spacerkiem, bo słoneczko jest również, ale mój M powiedział, ze w żadnym wypadku:-( taka zimnica (fakt ja wystawiałam nawet nosa);-)

reklama
Tosika podobno niedobrze jak dzieci spia na mrozie latwo wtedy o jakies wredne chorobsko.U nas tez zimno ale ja wyjde na jakies 15 min chociaz ,mam jakies dziwne poczucie winy jak dziecko na dworze nie bylo:baffled::tak:

:)
ufff
powróciłam z zakupów :) Wszystko co kupiłam to młodej oczywiście :0

melduję że przynajmniej w kraku to
w H&M lipa.....przynajmniej dla dziewczynek bo dla chłopców to faktycznie spodnie i bluzę te co kicrym kupiła widziałam :-)
Kupiłam w smyku body za 9 zeta i w c&a tez :)
no i oczywiście nie mogłam się oprzeć mojemu ulubionemu ReKids...i zakupiłam młodej cudną spódniczkę elegantkę.W czerwcu jedziemy na komunię to będzie jak znalazł :) za 29 zeta (może to nie wypas cenowy ale oprzeć się nie mogłam.

Jesli chodzi o test to musimy poczekać. Zrobimy taki wenezuelski serial :) bo.......oczywiscie przypomniałam sobie i tescie,,,,jak wyszłam z toalety:-D:-D:-D:-D
także mimo iż sama jestem ciekawa to .....muszę poczekać na następny odcinek:tak::tak::tak::tak:

no i udało się test przeprowadzić a na nim.......................................................................................................................wyszły dwie grube krechy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nawet nie wiecie jak sie cieszę a tak naprawdę to chyba bardziej w szoku jestem :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
no i standard stresik oby wszystko było oki. Jak na razie to wie małżonek i Wy także ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

O rany Post jak sie ciesze Kochana wszystko bedzie dobrze bedzie sliczny Bombelek i grzeczniutki jak Ika o rany ja chyba tez jestm w szoku ;-):-)

reklama
Marcik&Kuncek Ja Cię bardzo proszę.. takiego hardcore mi nie przepowiadaj bo wychodzi na to że Ika ledwo roczek skończy:-) a z blixniakami to byłby lekki kosmosik

Dzięki dziewczyny...ja nadal w szoku jestem

Do góry