reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Kate to i tak dużo mówi bo Maks to nawet takich słów nie mówi, tylko "nie""mama""tata""baba""dziadzia""koło""pempek" i chyba na tym koniec. Kic jak byś poszukała to była bym wdzięczna.
Przyjdzie czas to zaczną mówić, mój kuzyn zaczął mówić jak miał 4 latka, a tak nikt go nie rozumiał bo mówił w swoim jezyku.

reklama
wyglądam z kuchni, bo słyszę podejrzany szmer....patrzę, a tu moje dziecko sunie klasycznym raczkiem po podłodze, a na pytanie "Flora, co Ty robisz?" odpowiada rechocząc "Lala dzidzius":-D

Kasia...he he:-D:-D:-D:-D:-D ......
Że Kasia się mści za nieustanne aluzje, to jeszcze rozumiem...ale i Ty, Post-Brutusie?:-D:-D

a Flo ma fazę dzidziusiową wznowioną, bo w żłobku jest 9-miesięczna dziewczynka budzaca dzikie emocje - na jej część wygłosiła nawet pełnoprawne zdanie: "Mama, pać, Iga!":-D

edit z wieczora: Flora siedzi i z zapałem rysuje cuś, pytam przez grzeczność "A co to?" a Flo odpowiada "dzidzius!":baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia....no spoko nieźle....
moje dziecko ma inne teksty:-):-):-):-)...ogląda zdjecia i ooooo mama chuda była:-D:-D:-D:-D:-D
Surv....no co???? czy ja coś napisałam ze tak się zapytam?????? nic a nic tyci tyci

Do góry