pabla27
Fanka BB :)
muszę się troszkę pochwalić
u nas w ciągu ostatnich dni duży skok rozwojowy, młoda pięknie zaczyna budować zdania, aż jestem w szoku
dzisiejszy dialog po przebudzeniu:
Lena - gdzie jest tata?
ja - tata jest w pracy,
L - nie w pracy, w domu
j - ale to jest nasz dom ( pokazuję na mieszkanie ), nie ma tu tatusia
L - nie widzisz? ( pokazuje na ścianę ) tata jest na zdjęciu
tak się skubana rozgadała:-)
no z z sikaniem chyba jest dobrze...w ostatnich dniach bez wpadek, a wczoraj mnie zadziwiła pozytywnie. Na noc pieluche nosi i w dłuzszą podróż samochodem też. Wczoraj wracaliśmy z poprawin wieczorkiem i mieliśmy tak ze 100 km, więc pieluchę jej założyłam a ona dwa razy w czasie drogi zawołała że chce siusiu i zatrzymywaliśmy samochód i robiła i pielucha sucha dojechała:-) pierwszy raz tak sie zachowała w samochodzie! jestem dumna z niej:-)
u nas w ciągu ostatnich dni duży skok rozwojowy, młoda pięknie zaczyna budować zdania, aż jestem w szoku
dzisiejszy dialog po przebudzeniu:
Lena - gdzie jest tata?
ja - tata jest w pracy,
L - nie w pracy, w domu
j - ale to jest nasz dom ( pokazuję na mieszkanie ), nie ma tu tatusia
L - nie widzisz? ( pokazuje na ścianę ) tata jest na zdjęciu
tak się skubana rozgadała:-)
no z z sikaniem chyba jest dobrze...w ostatnich dniach bez wpadek, a wczoraj mnie zadziwiła pozytywnie. Na noc pieluche nosi i w dłuzszą podróż samochodem też. Wczoraj wracaliśmy z poprawin wieczorkiem i mieliśmy tak ze 100 km, więc pieluchę jej założyłam a ona dwa razy w czasie drogi zawołała że chce siusiu i zatrzymywaliśmy samochód i robiła i pielucha sucha dojechała:-) pierwszy raz tak sie zachowała w samochodzie! jestem dumna z niej:-)