reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
ha ha Olga niezła jesteś
survivor26
Mamy lipcowe'08
Olga, boska jesteś! A w kwestii siusiaka to zapamiętaj to sobie na najbliższe 30 lat, żeby rodzicom trosk nie przysparzać:-):-)
A w kwestii siusiaka to zapamiętaj to sobie na najbliższe 30 lat, żeby rodzicom trosk nie przysparzać:-):-)
Właściwa edukacja od najmłodszych lat :-)
kaja1978
Fanka BB :)
Olga nieźle
Zosia ostatnio stała pod drzwiami toalety, w której był dziadek i się darła "dziadek, masz siusioka"
Maluchy mają niezłe teksty... Ja ostatnio mówię do Zosi, żeby pokazała ząbki, czy dobrze umyła, a ona do mnie mówi - ty masz brudne, idź umyj porządnie, a kiedy coś próbowałam odpowiedzieć powiedział "idź, po prostu umyj"
Albo mówię jej żby wyciągnęła talerz, a Zosia - dobrze wyciągnem, tylko nie krzycz
Zosia ostatnio stała pod drzwiami toalety, w której był dziadek i się darła "dziadek, masz siusioka"
Maluchy mają niezłe teksty... Ja ostatnio mówię do Zosi, żeby pokazała ząbki, czy dobrze umyła, a ona do mnie mówi - ty masz brudne, idź umyj porządnie, a kiedy coś próbowałam odpowiedzieć powiedział "idź, po prostu umyj"
Albo mówię jej żby wyciągnęła talerz, a Zosia - dobrze wyciągnem, tylko nie krzycz
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
hmmm Kasia...ale z drugiej strony co zakazane...to wieszWłaściwa edukacja od najmłodszych lat :-)
Surv...czasem coś próbuje mi przyspieszyć i za nitkę ciągnie ale jak już Cinek zaczyna ciągnąć to krzyczy ze to mamy wyryawa mu z ręki i mi przynosi )
reklama
Podziel się: