reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Właśnie odkrywałam, że Olga potrafi wypić soczek z kubeczka bez rozlania:szok: (bo już leciałam do niej jak wyciągnęła sobie rurkę i dawaj...) Zadziwiają mnie dzieci na każdym kroku:-D

Zdziwsko nr 2. Przed chwilką Olga wzięła mnie za palec, powiedziała "spać", umyłyśmy zęby i padła. Faaaajnie tak o 19.30 ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
no i teraz jest na etapie mamowania:no: mama i mamiiii na okrągło:sorry2:
Zazdroszczę:tak: Zosia też o mnie pyta, jak mnie nie widzi "dzie mama", ale zadowala sie odpowiedzią (np. w ubikacji)... Chciałabym, żeby troszkę więcej uczucia mi okazywała:-D Choć rano robi wszystko, żebym wstała i całuje mnie po nogach, brzuchu:-)

Pabla u nas też HU HU HA na topie:tak::-D
U nas też:-D:-D:-D I Zosia śpiewa hu hu ha i .... koniec;-)
Kasiade - super, też tak chcę:-D A mówią, że można się doczekać takiej chwili za jakieś 5 lat:-D

Olga no no spryciula z Ciebie:tak::-D
Flo juz w porządkach pomaga:-D
MAcius i Lenka artysci rozną:tak:

Kuba pokazuje jak świeci słonko, jak pada deszczyk (mówi kap kap) , jak lata samolot (rozkłada ręce na bok i woła bziuuuu) , przesyła całuska, wie gdzie ma siusioka:)-D:-D:-D) je praktycznie samodzielnie no i picie z kubka tez coraz lepiej idzie aczkolwiek butla na noc musi być:baffled:mówi ania, ela (chyba ma byc ewa ale nie wychodzi)
uwielbia rysowac kredkami no i teraz ciastolinnka jest na topie:-)

super nam dzieciaki się rozwijają:-)
Kasiu - Lenka nie mówi że chce spać tylko bierze mnie za palec i ciągnie do sypialni:-) następnym razem jej powiem żeby powiedziała spać to pójdziemy:-D
Lena też w końcu zakumała jak zdjąć sama spodnie, więc teraz jak mówię że idziemy się kąpać i trzeba się rozebrać to od pasa w dół da radę, ale bluzki jeszcze sama nie zdejmie, narazie skarpetki, spodenki i pielucha.
Lena najładniej mówi: kupka:-) wyraźnie, z akcentem na p:-):-) zaczyna stekać i mówi: kupka:tak:

Macius wczoraj wziął cos do buzi,więc mówie do niego " co masz? wypluj",a on wypluł i mówi "kółko" i faktycznie miał kółko od autka:-D:tak:

super się Dzieciaczki rozwijają:-)
Kicrym Antoś też wie gdzie ma siusiaczka i pokazuje też skąd wychodzi kupka:-p

Antek potrafi cały dzień biegać z kluczami i próbuje otwierać drzwi przy wszystkich samochodach jakie posiada:-D jak przychodzi do nas moja Mama czy Teściowa i nie wiedzą gdzie coś się znajduje to Antoś wszędzie je zaprowadzi i wszystko bezbłędnie pokaże:-) nie chce malować kredkami:baffled: ale za to lubi puzzle:laugh2:

reklama
Do góry