reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

reklama
To ja się w końcu czymś pochwalę...moja mała patologia chodzi!! Yes, yes, yes - nie bedzie potrzebna szkoła specjalna i klasy integracyjne:-p chód został ostatecznie potwierdzony przejściem całego pokoju i po pacnięciu na pupę podniesieniem się i przejściem pokoju z powrotem bijąc sobie brawo w trakcie:-D

ooo gratulacje
zazdrościmy patologii:-)łazenia
to my zamkniemy peleton zapewnie:-D:-D:-D
no coz ostoznosc przedewszystkim
pisze bez polskich znakow bo z Lucjanen na reku...
dzisiaj dzien.... nos mnie mamo a nie bede wyl

To ja się w końcu czymś pochwalę...moja mała patologia chodzi!! Yes, yes, yes - nie bedzie potrzebna szkoła specjalna i klasy integracyjne:-p chód został ostatecznie potwierdzony przejściem całego pokoju i po pacnięciu na pupę podniesieniem się i przejściem pokoju z powrotem bijąc sobie brawo w trakcie:-D
Super, wielkie brawa:tak::tak::-):-)

Florka gartki przeogromne!!!!! Brawo bravisimo:-):-):-):-):-)
Post oj chyba my zamkniemy ten maraton:tak: aczkolwiek co raz więcej jest samodzielnych kroczków, dzisiaj np. zrobiła sama z szećć kroczków - zauważyła, ze nie ma żadnej podpórki więc siadła (akurat traf chciał, ze pod pupe nawinął się duzi miś) następnie wstała sama, chwilę się zastanowiła co robić dalej i znowu siadła:-p
co do umiejętności pokazawowych to Tosia umie pokazywać noskiem jak zrobi kupcie:-p:-p:-p (tak fajnie go wtedy marszczy i głośno wącha:-D:-D:-D) i głaszcze brzuszek, jak sie spytam: jak Tosia się najadła?:-D:-D:-D u nas na razie ze sfer anatomicznych to wszystkie części ciala spoczywają w jednym oku:sorry:

Florka brawoooo!!!!!!!!no to teraz dopiero mama będzie narzekać:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D
Post no Cinuś musi tez mieć "takie" dni:-p;-)
Tosika no już niedługo a Tosia będzie biegać po całym mieszkaniu a ty za nią:tak::-D:-D

U nas pojawiło się nowe słowo dość krępujące:zawstydzona/y: a mianowicie mały chodzi i z wielkim bananem na ustach woła duuupaaa:szok::zawstydzona/y: w kościele też mi tak zorbił byłą cisza a mój Kuba woła :mama duuupaaa:sorry::confused2:

reklama
Kubuś ale czad. Mama pewnie w kościele schowała się pod ławkę;-)
Florcia - no to tuptaj śmiało:-)
Tosia niebawem też włączy bieganie i mama się zdziwi:-)
Oluś nic co ludzkie nie jest nam obce;-)
Brawa dla wszystkich nowych umiejętności!!!!!

Do góry