reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Survi:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2: Misia tez nie uzywala slowa mama,czesiej byl tata a teraz tylko mama i mama lub mamo:-D Swietnie to wyglada jak taki maly ludzik przykucnie i mysli. Misia tez tak robi:tak:
Olga ale sie rozgadalas:tak:
Toska tez duzo mowi, jak rodzice sie naucza beda wiedziec o co chodzi:-D:tak:
No Kubus cwiczy nowe akrobacje:laugh2:
Misa jak tanczy to kreci sie w kolko i spiewa przy tym "lalala". Robi wszystkim dookola "ajaja", mowi Lela(Lena),niania(Hania), halo jak dorwie jakis telefon:-D Dalej namietnie gryzie lozeczko:sorry:

reklama
Surv:-D:-D:-D:-D:-D
No i Kasia masz rację:-pczasami to w kółko powtarzanie marudnym głosem mama jest lekko mówiąc wkuzające:-p:-D
Tosika oj taaaak piloty to jest to:eek:

Surv - będzie i mama:tak: U nas długo był tata, potem inne słowa, a teraz ciągle mama i mama:tak: Ja to jeszcze uwielbiam:-D Zwłaszcza jak mnie szuka po domu i słyszę: nie ma mama, nie ma mama... a tata teraz bardzo rzadko mówi, choć spędza z nią duzo czasu, bo jest na chorobowym... A może właśnie dlatego?:-D:-D:-D

surv popłakałam się ze śmiechu - piszesz tą książkę????
Olgunia pięknie się rozgadałaś
a u nas z nowych umiejętności to "uwodzicielskie spojrzenie":tak::-):-):-)
mruży oczka i z ukosa zagląda z szelmowskim usmiechem - bezcenne:cool:
pani masująca ostatnio rozpłynęła się jak tą sztuczkę zobaczyła (dodam, że jaśnie pan łaskawie na prośbę mamy ją zrobił)

reklama
u nas narzecze własne głównie
ale wszystkie rzeczy już pokazuje łącznie z częściami ciała..Cinkowymi też:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
bardzo gada dużo niestety nie do zrozimienia jest...aa no i czyta na głos książeczki:-):-):-):-) w narzeczu oczywiście

Tymek...no tak tymek musiał się tego nauczyć:-)

Do góry