reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Pabla, no jakby co to ja będę gorąco kibicować....w kupie w ciązy chodzić raźniej, jakby i mnei się przytrafiło
A propo ciązy i kolejngo dzidziucha to po długich rozmowach z M zdecydowaliśmy że wrzesień/październik 2010 będzie odpowednim momentem na rozpoczęcie starań o następnego szkraba:-)
Kuba w sobotę wtargał na parapet swojego "jaśka" i się położył na nim(zdjęcie na zamkniętym) a dzisiaj już próbował moją dużą poduchę wtargać ale się nie udało
Kuba w sobotę wtargał na parapet swojego "jaśka" i się położył na nim(zdjęcie na zamkniętym) a dzisiaj już próbował moją dużą poduchę wtargać ale się nie udało
survivor26
Mamy lipcowe'08
No to Kicrym oby Wam wyszło w terminie zaplanowanym A nam oby nie wyszło już...a mam brzydkie przeczucie że może wyjśc lada moment, zwłaszcza, że R pozbył się wszelkich hamulców, jak oficjalnie dostał zgodę na kolejną Potwornicką
no to widzę starania rozpoczęte i palny są - fiu fiu
ja też już bym chciała, ale w swoim czasie
poki co zachwycam się rozwoje juniora i tym, że ten mały człowieczek taki rezolutny się robi
wczoraj rozbroił mnie kompletnie - wspiął się na krześle i usiadł przy stole jak stary maleńki bo skoro dziadki biesiadują to on też:-)
a jak siada koślawiąc nóżki i mówtę mu żeby siedział po turecku to posłusznie prostuje i splata stopki:-):-):-)
czasem to normalnie boję sie, że te nasze pociechy za szybko rosną;-)
ja też już bym chciała, ale w swoim czasie
poki co zachwycam się rozwoje juniora i tym, że ten mały człowieczek taki rezolutny się robi
wczoraj rozbroił mnie kompletnie - wspiął się na krześle i usiadł przy stole jak stary maleńki bo skoro dziadki biesiadują to on też:-)
a jak siada koślawiąc nóżki i mówtę mu żeby siedział po turecku to posłusznie prostuje i splata stopki:-):-):-)
czasem to normalnie boję sie, że te nasze pociechy za szybko rosną;-)
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Kic...ale fajnie
Surv....ostra jazda bez trzymanki...szalejecie:-)
aaa mnie się śniło że w ciąży jestem...tzn że śpię i mnie młode w brzuchu kopie..szok..jak się obudziłam to normalnie brzuch sprawdzałam...
aż mnie dreszcze przechodzą
Surv....ostra jazda bez trzymanki...szalejecie:-)
aaa mnie się śniło że w ciąży jestem...tzn że śpię i mnie młode w brzuchu kopie..szok..jak się obudziłam to normalnie brzuch sprawdzałam...
aż mnie dreszcze przechodzą
reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Post, ja takie sny po urodzeniu Flory jeszcze jakiś czas miałam...siła przyzwyczajenia, a u Ciebie podwójna, bo jakby nie było od 2 lat coś Cię w brzuch kopie..;-) No chyba, że już jesteście gotowi na numer trzeci....
Podziel się: