reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Kicrym my mielismy Weronike w lozeczku w sypialni 3 miesiace, potem poszla do Oskara do pokoju i wszystko poszlo od razu gladko; teraz nie chce spac jak Oskara nie ma ;-)

reklama
Ale Wasze dzieciaki już konkretnie gadają:szok: Flora nadal dużo, ale po swojemu głównie:-p
Ale pochwalę się, że zaczęła sama chodzić przesuwając krzesło tudzież pianinko Fisher Price - na razie bardzo zachowawczo, ale w końcu się przełamała:tak: No i tak samo jak Wasze dzieciaki tańczy...z tym, że na siedząco:-)

Brawo Florka!!
moja też tancerka, tylko usłyszy jak komuś np na placu zabaw telefon zaczyna dzwonić jakąś muzyczkę to od razu tam biegnie i tańczy:-)
a ona tak śmiesznie jeszcze to robi, że na ugiętych nóżkach podskakuje i jedną rękę podnosi do góry i nią kręci:-D:-D

Florka...no no no postępy niezłe
Lenka...to ten taniec musi super wyglądać:-):-):-)
moja na siedząco podryguje:tak::tak::tak::tak:
a na stojąco to podskakuje:tak:

Florcia no to jak do jeździka się dorwałaś to lada moment pierwszy krok bedzie postawiony:tak:
Pabla musi fajnie wyglądac tańcowanie Lenki:-D

oj moja też gada jeszcze w "swoim" ojczystym języku, i również tańczy ale jak Florka na siedząco:-D:-D:-D chodzić sama nie chce:no: przy mebelkach to i owszem aczkolwiek jest taka delikatna i wyważona, normalnie jakby miała pupcie z porcelany;-) pod paszki jak biorę to od razu ustawia się w pozycji do siadania, za to na raczkach zaiwania w tempie błyskawicy:-D:-D:-D
u nas z racji tego, że bardzo duża różnica między dzieciakami, to nie wchodzi w gre spanie w jednym pokoju:tak: i tym sposobem na razie mała śpi z nami (albo my z nią;-))

reklama
Tosika Tosia sama zdecyduje kiedy zacznie chodzić:tak:moja mama ma dziewczynke z 30 .04 i dopiero teraz zaczęła stawiać kroki:tak:także daj jej czas.A co do spania dzieci to ja wyprzedzam czas:-pmamy tylko dwa pokoje więc siłą rzeczy jak będzie 2 dziecko to musi byc z Kubą:sorry2:boje sie tego bardzo i tez z tego powodu nie chciałam 2 dziecka, ale wszyscy znajomi którzy mają 2 w pokoju mówią że jestem głupia:baffled::-D

Do góry