reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Ale Wasze dzieciaki już konkretnie gadają Flora nadal dużo, ale po swojemu głównie
Ale pochwalę się, że zaczęła sama chodzić przesuwając krzesło tudzież pianinko Fisher Price - na razie bardzo zachowawczo, ale w końcu się przełamała No i tak samo jak Wasze dzieciaki tańczy...z tym, że na siedząco:-)
Ale pochwalę się, że zaczęła sama chodzić przesuwając krzesło tudzież pianinko Fisher Price - na razie bardzo zachowawczo, ale w końcu się przełamała No i tak samo jak Wasze dzieciaki tańczy...z tym, że na siedząco:-)
pabla27
Fanka BB :)
Brawo Florka!!
moja też tancerka, tylko usłyszy jak komuś np na placu zabaw telefon zaczyna dzwonić jakąś muzyczkę to od razu tam biegnie i tańczy:-)
a ona tak śmiesznie jeszcze to robi, że na ugiętych nóżkach podskakuje i jedną rękę podnosi do góry i nią kręci
moja też tancerka, tylko usłyszy jak komuś np na placu zabaw telefon zaczyna dzwonić jakąś muzyczkę to od razu tam biegnie i tańczy:-)
a ona tak śmiesznie jeszcze to robi, że na ugiętych nóżkach podskakuje i jedną rękę podnosi do góry i nią kręci
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Florka...no no no postępy niezłe
Lenka...to ten taniec musi super wyglądać:-):-):-)
moja na siedząco podryguje
a na stojąco to podskakuje
Lenka...to ten taniec musi super wyglądać:-):-):-)
moja na siedząco podryguje
a na stojąco to podskakuje
oj moja też gada jeszcze w "swoim" ojczystym języku, i również tańczy ale jak Florka na siedząco chodzić sama nie chce przy mebelkach to i owszem aczkolwiek jest taka delikatna i wyważona, normalnie jakby miała pupcie z porcelany;-) pod paszki jak biorę to od razu ustawia się w pozycji do siadania, za to na raczkach zaiwania w tempie błyskawicy
u nas z racji tego, że bardzo duża różnica między dzieciakami, to nie wchodzi w gre spanie w jednym pokoju i tym sposobem na razie mała śpi z nami (albo my z nią;-))
u nas z racji tego, że bardzo duża różnica między dzieciakami, to nie wchodzi w gre spanie w jednym pokoju i tym sposobem na razie mała śpi z nami (albo my z nią;-))
reklama
Tosika Tosia sama zdecyduje kiedy zacznie chodzićmoja mama ma dziewczynke z 30 .04 i dopiero teraz zaczęła stawiać krokitakże daj jej czas.A co do spania dzieci to ja wyprzedzam czasmamy tylko dwa pokoje więc siłą rzeczy jak będzie 2 dziecko to musi byc z Kubąboje sie tego bardzo i tez z tego powodu nie chciałam 2 dziecka, ale wszyscy znajomi którzy mają 2 w pokoju mówią że jestem głupia
Podziel się: