reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Kasia serio:tak::tak::tak:miałam się Ciebie pytac czy Olga spała od maleńkiego z Mikim w pokoju:happy2:bo planujemy 2 dziecko ale mamay tylko 2 pokoje więc kolejny bobas będzie musiał byc z Kubą no i nie wiem jak rozwiążemy problem spania noworodka z takim 3 latkiem:baffled:

reklama
Kicrym, na początku 8-9 miesięcy - Olga spała z nami w sypialni, a potem siup do Mikiego i o dziwo nie było z tym żadnego problemu. Miki ma bardzo twardy sen, jak zaśnie to śpi i nieraz Olga przebudzała się w nocy i płakała a ten spał spokojnie. No chyba, że wyła długo, to się przebudzał, ale nie robił awantury;-)

opozniona jestem w tym watku straszliwie i nie bardzo wiem co i jak ale pochwale sie ze moje dziecko tydzien temu zaczelo chodzic juz na calego:tak:
jesli chodzi o mowe to mowia mama, dada, baba, pep (smok) no i daj:tak:aaa i najwazniejsze to NIE!!!
jeste tez przezabawymy bo nauczyl sie tanczyc, mama sie smieje ze tanczy jak jozin z bazin:tak:

Macius to ostatnio podskakiwał śmiesznie przy lustrze,a może tańczył:confused:
W każdym bądź razie skakał,klaskał i się chichrał do lustra:-D
No i ładnie mówi brum brum jak jeżdzi jakimś autkiem,albo stoi za kierownicą prawdziwego,a jak widzi psa do rabi hał hał,z resztą jak wczoraj pokazywaliśmy mu króliczki to najpierw robił sii -tak jak na kotka a później hał,widać ,że nie ważne dla niego co to za zwierzę,ma szczekać i już!:-D

reklama
Do góry