reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

oszywiście, pochwalimy się jak zdjęcia zrobię
ale butki zwykłe bardzo i nie uziowe...bo żadne mi się nie podobały:no::no::no::no: wszystkie jakieś takie nadziabane aplikacjami a jak już ładne to 100 zł jak nic...to lekka przesada jak na buty na 2-3 miesiące:szok::szok::szok::szok: zwłaszcza jak z kaską krucho:tak::tak::tak:

reklama
gratuluję wszystkim dzieciaczkom nowych umiejętności:
Werci - raczkowania
Adasiowi - pierwszych kroczków
Florce - samodzielnego stania
Oldze - chodzenia
chyba nikogo nie pominełam...
u nas doskonalenie nauczonych już umiejętności, chodzenie, bieganie, wdrapywanie się na wszystko.
na wyjeździe kolejne rany - jak szalała na łóżku to zamiast w poduszkę rzuciła się głową na szafkę i warga górna napuchnięta i rozwalona, krew się znów lała...
i coraz więcej rozumie, jestem naprawdę zadziwiona - mówię przynieś balonik - Lenka przynosi balonik, bawiła się taką zabawką, którą nazwaliśmy stefan i już na drugi dzień pamiętała który to stefan....
ale NIE WOLNO - wciąż nie rozumie:crazy:

Pabla to chyba w normie,bo jak ja mówię nie wolno,to Maciek tym bardziej to chce zrobić:sorry:,a jak coś weźmie i mówię oddaj,to przynosi,niby daje,ale zaraz z tym ucieka:-p
Adaś gratulacje !! dzisiaj pierwsze kroczki,a za dwa dni mama Cię nie dogoni:tak:
Florka brawo za to samodzielne stanie:tak:,no i wycieranie noska też niebanalna umiejętność.
Olga no i racja- mama jest zawsze the best!:-D
Wercia gratuluję pierwszych raczków!
Post no to czekamy na foty. Z tymi butami to rzeczywiście niemała przesada,dzisiaj oglądałam właśnie takie jesienne trzewiczki,ale cena mnie na łopatki rozłożyła -179 zł:szok::szok::szok::szok: te tańsze 159zł:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
No nic my narazie mamy adidaski rozm.22 jeszcze w Anglii kupione,a przedwczoraj w komisie kupiłam trzewiczki skórzane Next za całe 26 zł,niby urzywane,ale całkiem jak nowe:-):-):-)

Pabla, sądząc po Florce "nie wolno" nasze dzieci doskonale rozumieją, tylko, że ich zdaniem oznacza to zwrócenie uwagi na coś wyjątkowo atrakcyjnego:-p:-p:-p U nas też dzisiaj jęczenie o wszystko, łącznie z owym gwoździem w ścianie:wściekła/y:

Jula, gratulacje wielkie, a rodzicom serdecznie współczujemy, bo najwyraźniej mała już zajarzyła, że inteligencją rodziców rozmiękczy na maksa, i teraz wystarczy tylko błysnąć jakimś genialnym patentem i zrobią wszystko, co się chce:-):-)

Pabla i u nas zakazy są szelmowsko wyśmiewane
no i te sztuczki cyrkowe czyt. wdrapywanie się na wszystko (z wielkim zamiłowaniem na sofę w pokoju) już nie raz zakończyły się guzem, strachem i wielkim rykiem:tak:
a dziś stanął na koniku bujanym i dał nura w ..... podłogę:szok:
całe szczęście, że na nic się nie nadział a pikowanie było przerażające

Pabla u nas wdrapywanie to także podstawa:sorry:i w przypadku Kuby to jestem pewna że on nie wolno rozumie tylko tak jak Surv pisze wiąże się to z atrakcyjnymi rzeczami i dalej to robi:confused2:aczkolwiek mam w kuchni niska półke z talerzami i kilka razy podniosłam głos, odsunęłam od szafki i teraz jak powiem nie wolno to tej szafki nie otwiera:tak:no i działa wreszcie chodź bo mama idzie papa:tak:bierze nogi za pas i leci do mnie:tak:
Post jak masz blisko do Smyka to były fajne wyprzedaże:tak:buciki skórkowe za 49zł oczywiście przecenione :tak:no i nasze sandałki kupione w połowie czerwca juz staja się za małe:sorry:także góra 2 miesiące w nich pochodzi:eek:
Madzia 22:szok::szok::szok:u nas 19:tak:

U nas nie wolno działa tylko w stosunku do syropu dziadzia (na mebelkach stoi flaszka lecytyny) i gazety z programem też dziadzia - wie, że nie wolno ruszać;-):-D Dziadziu wzbudza respekt, choć dla wnusi zrobiłby wszystko

Adas brawo,pierwsze koty za ploty:tak:
Florka gratulacje ze wycieranie noska i za samodzielne stanie:tak:
Wercia no lepiej pozno niz wcale;-) Gratulacje:tak:
Post jesli bedziesz miala sile wklejaj fotki:tak:
Olga mozesz przybic piatke Misi, mama to lekarstwo na wszystko:-D

Dziewczyny u nas z "nie wolno" to samo. Jeszcze patrzy prosto w oczy robi to co zakazane i sie cieszy:eek: Teraz szal jest z szafkami ktore nauczyla sie otwierac:tak:Wdrapywanie sie na rozne przedmioty tez jest fajne.

reklama
Kicrym...no właśnie w smyku już nic nie ma oprócz typowo chłopięcych bucików...jkedne cudne były i już prawie Łuckowi chciałam kupować:-D:-D:-D:-D:-D:-D a dla dziewczynek
kicha...

Do góry