reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Haszi super:tak: Widziałam ostatnio dziewczynę, jak sobie z godzinę czytała na ławce, a jej córeczka grzecznie się bawiła w piaskownicy. Ja tez tak chcę:-D:-D:-D
Wczoraj mieliśmy spotkanie z nianią... Przyszła z mężem:szok: Ale sympatyczni ludzie... Zobaczymy jak będzie:tak: Są Świadkami Jehowy i w środę wieczorem mają spotkania, więc gdybym potrzebowała jej w środę, to niestety jest nieuchwytna. No i ma spore doświadczenie, bo to jej 6 maluch!

Ostatnia edycja:
reklama
no Tymi wymiatasz:-D:-D:-D:-D:-D i w przenośni i doslownie;-);-);-);-)
Kaja no to fajnie, że masz już kogoś na oku, trzymam kciukasy:-) aczkolwiek ja się bardzo boję świadków jehowych:zawstydzona/y:

Olga z tuptaniem jest na etapie Lenki ze zjazdu ;-) Fajnie wygląda taki malutki szkrabik starający się ze wszystkich sił iść na dwóch nóżkach. Poza tym tak zadziera już nogę, że wchodzi na większość mebli - oprócz naszego łóżka. Przerąbane:eek:

Olga z tuptaniem jest na etapie Lenki ze zjazdu ;-)

:-D:-D:-D
no to masz jeszcze z tydzień względnego spokoju:laugh2::laugh2::laugh2:
ja teraz to ledwo odwrócę głowę a młoda już na drugim końcu placu zabaw i próbuje wychodzić.
Kuszą ją wszelkie otwarte drzwi, gdzie nie jesteśmy ,to jak widzi otwarte drzwi od razu chce wychodzić. Wdaje się juz w awantury o zabawki na placu zabaw i zaczyna okazywać złość i nerwy jak czegoś jej nie daję albo coś jest nie po jej myśli. potrafi stać, pokazywać palcem co chce, krzyczeć da,da i ryczeć przy tym.
I próbuje powtarzać po swojemu wszysdtko co do niej mówię - ostatnio hitem jest lampa - lena mówi na nią papa.

dzięki dziewczyny.
kaja- no właśnie mi tez sie tak czasem zdarza ale najwyżej pół godziny no inigdzie indziej takiego luzu nie mam. Powodzenia z nianią.
Ach żeby to aniołek był. Na jego wrzask myszy z domu rządkiem uciekają...
Autentycznie wrzeszczy jak demon, kumpela jak go słyszy kiedy z nią przez tel rozmawiam to w popłochu kończy rozmowe a ja zwyczajnie uszy zatykam.
A plecami tuli się bosko, a ka to smiesznie wygląda jak przytulanki sobie do plecków przykłada ^&^
Kasia no to ładnie masz teraz pilnowania.
A kleszczy na szczęście nie wyrywa, ufff alez mi się to kojaży. ..Mój tata i teść borelioze zakleczoną mają, m ma teraz na badania iśc. Niefajna choroba.

reklama
Do góry