reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

no my wysadzamy ale z tą regularnością jest różnie..tzn codziennie siedzi...z babcią najczęściej bo co pół godziny:-D
Mnie generalnie chodzi o to żeby zakumała że na nocniku się generalnie siada na chwilkę, i jestm święcie przekonana że te sukcesy sikowo-kupowqe które mamy to czysty przypadek ale potem jak zakuma to już nie muszę na nocnik uczyć siadać:tak:

reklama
Mnie generalnie nie chodzi o to żeby Kuba nie robił w pieluche ale żeby sie oswoił z nocnikiem i wiedział do czego służy. jak pójdzie do żłobka to potem płacz i lament bo dzieci nie wiedzą czemu maja na czymś usiąść i się boja nocników. No i ze wzgledu na nasze problemy bakteriologiczne :tak:
Post ja sadzam małego mniej więcej co 30 min i siku jest praktycznie zawsze, za to moja mam twierdzi że Kuba jest przy mnie biedny:dry:(odezwała się ta co w żłobku robi:sorry2::-D)

Kicrym...powiem Ci że też bym sadzała...zawsze to mniej pampersó:-D:-D:-D:-D ale mi jakoś się nie chce tak często więc cieszę się ze babcia taka ochocza:tak::tak::tak:

Słuchajcie...cud nad cudy
Myślałam że tego nigdy nie napiszę tu na forum:-D:-D:-D:-D
Dzisiaj na własne oczy zobaczyłam jak moje dziecko samo siada...
SIADA :szok::szok::szok::szok::szok:
ryp na brzuszek i w wielkich stękach podpierając się łapkami stęku stęku...i siadła....Mnie szczena opadła do podłogi..mamie też....
coprawda jakoś teraz nie chce jej się powtarzać ale to chyba już zakumała o so chodzi....
Normalnie wychodziłam z szoku pół godziny:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Ika szalejesz kobito oj szalejesz:tak::tak:;-);-)wielkie gratki!!!!
Post ja Tobie juz dawno mówilam, ze masz bardzo mądrą i ułożoną córeczkę!!:tak::tak::tak: Ikunia doszła do wniosku, że teraz to bron boze nie moze denerwować mamusi i w tempie błyskawicznym będzie ujawniać co i rusz nowe umiejętności:-):-):-):-) oprócz tego jak braciszek sie urodzi, to będzie musiala mu zaprezentować co robią i potrafią 'dorosłe" dzieci:-D:-D

Do góry