reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

reklama
U nas też coś w stylu aaaaaa. I pokazuje pieska w książce ;-)
A dziś po raz pierwszy udało się wypić wodę przez rurkę:tak::-)
I dziecko moje ma nową zabawę - daje mi samochód Mikusia, mam otwierać drzwi, ona zamyka i tak w kółko :-)

Ostatnia edycja:
Olga brawo, pić przez rurke to super wyczyn:tak::tak::tak:no i zabawa super hihihi tylko czy mamie się tez podoba 1000 razy otwierać drzwi;-):-p:-D

Moje dziecko wreszcie zaczęło mówić wyraźnie MAMA:tak::tak:wczesniej mówił mememe, albo łełełełe:sorry::confused2:

gartulacje nowych postępów!!
Kicrym - moja też wyraźnie mówi mama ale tylko w krytycznych sytuacjach...wczoraj na wieczór z wysoką gorączką wciąż wołała, mama, mama.....jak zasypiała też mówiła mama....

to u nas od jakiegoś czasu jest mama wyraźne...a parę dni temu dołączyła również tata:-):-):-) ...Tatuś bardzo zadowolony:tak::tak::tak:

Post u nas pierwsze było baba ale zaraz potem tata i to całkiem wyraźnie więc prosze sobie wyobrazić jaki M był wniebowzięty:sorry::-Dno a od 2 dni jest na topie mama więc teraz ja jestem wniebowzieta:-D:-D:-D:-D
Kasia, Andula już nie długo:tak::tak::tak::tak:

U nas jest 'mama' i 'baba'.
Jak mala trzyma jakas zabawke w rekach i mowie 'daj' to mi daje, tylko za chwile wyciaga raczki, aby oddac. Nauczylam ja tez, gdzie jest lampa, no teraz jak mowie 'lampa' to ona automatycznie patrzy na sufit.:-D

reklama
Beaa fajnie małą nauczyłaś:-D:-D:-D:-Dja tak z innej beczki, uczysz małą 2 języków?pytam bo ostatnio spotkałam dziewczynę z wózkiem i słyszę jak mówi do dziecka po angielsku a potem do mnie się odzywa po polsku, więc ja jej się pytam czy uczy małą polskiego a ona mi na to że nie bo jest (uwaga) JUŻ 3 lata w Anglii jest w PL przejazdem (stykłam się z nią na targu w budce z wędlinami:-D:-D:-D:-D)i nie zamierza tu wracać i nie chce żeby jej dziecko uczyło się PL bo jest to nie potrzebne:szok::szok::szok::szok:trochę mnie to zbulwersowało no bo po co tu przyjeżdza pokazać że za funty kupi sobie kiełbase:szok:sory ale ja chyba jakaś patriotka jestem:sorry:

Do góry