reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Kuba - gratki pierwszych kroczków!!! super!!!
Florka - Ty w końcu w pionie, mama dopiero co się raczkami cieszyła a Ty zaraz jej na dwóch nogach będziesz uciekać:-)

reklama
Gratulujemy!!!
Zosia chodzi nadal tylko przy meblach. No i prowadzi też wózek po domu:-D Aaa i przy nogach moich - stoi za mną, mocno trzyma sie spodni (te od piżamy mam na udach;-)) i idzie za mną krok w krok. Jest to trochę uciązliwe, bo na przykład dziś sprzatałam a mała przylepa ciagle za mną, a ja muszę dostosować krok do jej umiejętności. To chodzenie trwa juz długo, ale jeszcze nie zapowiada sie na samodzielne kroczki. A roczek już niebawem:-D Aż w szoku jestem, że już tyle czasu minęło:tak: I zła jestem, bo pamiętecie te upaly w ubiegłym roku? Ile ja bym dała za taka pogodę, jaka jest teraz:tak:

Brawo dla wszystkich dzieci za nowe osiagniecia:tak:
Od kilku dni Misia robila takie 'łułu" nie wiedzialam co to znaczy. Wczoraj uslyszala psa na dworzu i zrobila "łułu". No i takim sposobem dowiedzialam sie co to znaczy:-D:laugh2:

reklama
Misia super!nasladowanie psa to podstawa:tak::-DKuba robi coś ala "hahahahaha"myslałam że udaje śmiech ale to jest ewidentnie pies bo co przejdzie jakiś koło wózka to tak reaguje:-D

Do góry