reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Ale dzieciaczki robią piostępy,szok.Mój raczej też z tych mniej ruchliwych,chociaz z ostatnich postępów to jak go postawimy przy łóżeczku to stoi sam, tzn trzyma się łóżeczka.Nie ma się czego złapać więc się nie podniesie my mamy łóżeczko turystyczne i do okoła jest siatka.Jak go trzymamy za rączki to też stoi i nie chce siąść. Z siedzenia próbuje się ustawiac do raczkowania ale na tym koniec,bo nie wie co ma zrobić i nogi mu sie rozjeżdżają.
W nockach duza poprawa,od tygodnia przesypia całe noce wstaje o 7.30-8 także wreszcie się wysypiam

reklama
to mnie pocieszylyscie :tak: a Misiek jest extra :-p fajna poza do spania; Wera spi w poprzek od jakiegos czasu-co ja obroce to z powrotem-dalam se siana :eek:

Misio normalnie Miszczczcz!!!!!:laugh2:sie usmialam:laugh2:
moje dzievko cos dziasiaj znudzone strasznie. poloze go spac a pozniej zaczne troche sprzatac wiec bedziey miec rozrywke:eek:

Wiecie co Mis zacal tak dziwnie czworakowac nie na kolankach ale tylko stopki ma na ziemi i raczki a kolanka w gorze:-D:-DFakt idzie mu duzo wolniej ale zawziecie cwiczy nowa technike;-):-)

Miś ale odjazd:-D:-D:-D
Gratulujemy wszystkim nowych umijętności, u nas c.d. utrwalania stania i pchacz wreszcie sie przydaje i mały przy nim tupta:tak:

:confused::confused:Pabla Lenka to ma dopiero nowoczesna technike;-):-):-D
Kubuniu brawo na nas pchacz czeka w Pl ale mysle ze Mis jescze nie bedzie umiach sie nim poslugiwac:tak:

Madzia,Kicrym czy Wasze chlopaki tez przed usnieciem ciagle wstaja??Jak ich "przekonujecie" do lezenia??
Usypianie przedluzylo nam sie do prawie 1.5h masakra:wściekła/y::wściekła/y:

Juz mysle czy nie zaczac go klasc w turystycznym:confused::confused:

Ostatnia edycja:
Andula tak u nas to samo:baffled: no więc stoję nad nim śpiewam ,głaskam i przytrzymuje jak się chce odwrócić i wstać.W nocy też jak idę do niego to stoi,ale chyba na śpiąco,bo jak kładę to śpi dalej,no czasem muszę dłużej nad nim postać.

reklama
Misiek wymiata:-) Kuba zresztą też;-)
mój Prezes jak przystało na dżentelmena zamierza kokietować dziewczyny na kocyku, więc zamiast rozwijać się ruchowo, woli podumać i kształtować intelekt - tak więc tylko siedzi:eek: ewentualnie przemieszcza się na tyłku lub pełza do tyłu:-p przybiera pozycje do raczkowania, ale na tym koniec;-) nie wstaje w łóżeczku, ale jak siedzi obok kogoś dorosłego to łapie się czyjegoś ubrania i podnosi się:-p bardzo dużo sobie gada i nawet próbuje śpiewać:laugh2:

Do góry