reklama
pabla27
Fanka BB :)
i u nas się zaczęło....bieganina, wszystko chce ściagnąć.....dziś po raz pierwszy na czas mycia naczyń musiałam ją do łóżeczka wsadzic, bo wciąż łaziła do kina domowego i próbowała wyrwać klapkę

kurcze, jeszcze parę dni temu z rozrzewnieniem patrzyłam na jej pierwsze raczki, a dziś już nic nie mogę zrobić.
Musimy jakieś przemeblowanie zrobić w mieszkaniu, bo u nas pewno rzeczy leży w zasięgu jej łapek

u nas pobudka jak codzień ostatnio około 04:30 na mleko i spanie do 07:00. A ja dzis obudziłam sie o 06:00 jak M wstawał i nie mogłam już zasnąć

Musimy jakieś przemeblowanie zrobić w mieszkaniu, bo u nas pewno rzeczy leży w zasięgu jej łapek

u nas pobudka jak codzień ostatnio około 04:30 na mleko i spanie do 07:00. A ja dzis obudziłam sie o 06:00 jak M wstawał i nie mogłam już zasnąć

no to tak jak u nas.Coś za coś ,tu się cieszymy,że raczkują,ale nic już się nie da zrobić.i u nas się zaczęło....bieganina, wszystko chce ściagnąć.....dziś po raz pierwszy na czas mycia naczyń musiałam ją do łóżeczka wsadzic, bo wciąż łaziła do kina domowego i próbowała wyrwać klapkękurcze, jeszcze parę dni temu z rozrzewnieniem patrzyłam na jej pierwsze raczki, a dziś już nic nie mogę zrobić.
Mój ciągle atakuje router,właśnie go nakryłam jak sobie go z półki ściągnął i już przy nim majstruje.Niebezpieczeństwem jest tez palma,bo mały siągnie za listki,a niechby się tak na niego przewróciła,to by ryczał cały dzień.Oprócz tego mamy taką stojącą półkę,na której są ksiązki,jakieś zdjęcia,monety,płyty,oczywiście wszystko powoli opanowane.Póki co pozastawiałam zabawkami.Właśnie zachciało mu się pograć w scrabble .Idę interweniować ,bo pozjada

Madzia, Pabla jak czytam Was to mi się wydaje, że u nas to jest jeszcze takie odległe
hehehehe aczkolwiek zastanawiam sie, co zrobić i jak zrobic, bo nasze mieszkanie napewno nie jest jeszcze przygotowane na małego raczka
napewno kwiaty na przechowanie do teściowej d aje, a co z resztą?? do tego jeszcze musimy jakieś barierki na schody zamówić
cały czas na razie intensywnie myśle, co i gdzie poupychać a do realizacji to chyba jeszcze długa droga

Madzia,Pabla z jednej strony Wam wspolczuje, a z drugiej zazdroszcze ze Lenka i Macius juz raczkuja
Tymus ale sie dales mamie wyspac
Zu,Florka,Gabi moze tak byscie dluzej pospaly? Niedlugo wasza mamy nie beda mialy sily sie z Wami bawic
Mis najada sie w dzien a w nocy ladnie spi, trzymam z Misia kciuki zeby coraz dluzej rano spal
My narazie nie bedziemy nic przestawiac zobaczymy jak to bedzie w praniu, choc juz widze mojego malego uparcicha jak pcha sie do telewizora
Misia wczoraj zasnela chyba po 21 i spala do 7.30 ale G zdazyl ja jeszcze przebrac. Ok 8 musialam zwlec sie z lozka zeby zrobic jej mleko
Teraz spi,jak wstanie dam jej kaszke i na spacer,choc pogoda nie za ladna

Tymus ale sie dales mamie wyspac
Zu,Florka,Gabi moze tak byscie dluzej pospaly? Niedlugo wasza mamy nie beda mialy sily sie z Wami bawic

Mis najada sie w dzien a w nocy ladnie spi, trzymam z Misia kciuki zeby coraz dluzej rano spal

My narazie nie bedziemy nic przestawiac zobaczymy jak to bedzie w praniu, choc juz widze mojego malego uparcicha jak pcha sie do telewizora

Misia wczoraj zasnela chyba po 21 i spala do 7.30 ale G zdazyl ja jeszcze przebrac. Ok 8 musialam zwlec sie z lozka zeby zrobic jej mleko

u nas to nie bardzo jest sie czym chwalic.
Maly nie przesypia nocy, nie raczkuje, nawet jesc nie chce
ale i tak jest najukochanszy;-)
gratulujemy wszelakich osiagniec nawet tych klopotliwych jak raczkowanie i dobieranie sie do kin domowych;-)
Maly nie przesypia nocy, nie raczkuje, nawet jesc nie chce

gratulujemy wszelakich osiagniec nawet tych klopotliwych jak raczkowanie i dobieranie sie do kin domowych;-)
Andula
..ale jaki sliczny jest Szymonek usmiech taki ze slonko zza chmur wychodzi:-)u nas to nie bardzo jest sie czym chwalic.
Maly nie przesypia nocy, nie raczkuje, nawet jesc nie chceale i tak jest najukochanszy;-)
Dorka podziekuj swojej dlugorzesnej coruni za kciuki !
reklama
Andula
Podziel się: