reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

.\.Ja bym chyba przez całą noc musiała Maksowi ładować te czopki od 4 miesięcy bo mi się budzi po kilka razy
hehehe ja też;-)
mi lekarka własnie przepisała ten vibrucol ale ile ja bym musiał mu tych czopków dać żeby przespał cała noc:baffled::baffled::-D

my się chwalimy:zawstydzona/y:Kuba raczkuje pełną parą:tak::-)najlepiej jak mu zakłądam grubszą bluzę , ciepłe skarpety a kolanka ma gołe bo sie tak nie ślizga, jets boski w tym co robi:-D:-D:-Dłazi po całym pokoju:happy:

reklama
No no Kubuś raczkuje gratulację,tyle co się nasze dzieciaczki rodziły a tu już raczkowanie,ciekawe kiedy moja niemotka zacznie,ale marnie to widzę bo on nawet nie próbuje.Za cholerę na brzuchu nie chce leżeć

Brawa dla Kubusia u nas gołe kolana nie dało rady.
kamu nie przejmuj sie moja Natala miala to samo a po rehabilitacji w 10-m-cu juz zaczeła chodzic a w 11 raczkowac troche na opak ale dała rade.

Brawo Kubuś! Widząc jakie akrobacje wykonujesz na puzzlach, nie miałam wątpliwości że lada chwila ruszysz ;-)
Kamu, nie przejmuj się, moja też leń;-)

Brawo Kubuś!!!:-)

Kamu ja właśnie sobie zdaję sprawę,że takie leki mogą źle wpływać na układ nerwowy i dlatego wg mnie strasznie to głupie.Tak jak pisałam,jak dziecko chore albo faktycznie boleśnie ząbkuje to owszem,chociaż ja to bym w ostateczności podała.Ja jestem w ogóle przeciwna podawania farmaceutyków i daję lub sama biorę jeśli faktycznie muszę.Ja jej nie będę nic już na te temat wspominać.Ze zdziwieniem to przyjemłam i jej powiedziałam,że ja nigdy nie dawałam i dawacć nie będę ,a ona na to,że to jej mama poleciła i ona jej ufa.:baffled:No cóź jej sprawa.

A propos czopków - w szoku jestem! Ciekawe, co będą dziecku aplikować później??? A żeby było sprawiedliwie też powinni je brać, pewnie też zdarzają się im gorsze dni:-)

Kubuś wielkie brawa!!!:-)
a u nas nocka dziwna
Tymi obudziła sie o 5 ranoz płaczem i tak do 6 na rękach a jak odkładałam to nudził się i ryk:szok:
nie wiem co jest grane - może zęby? ale czopków nie dam;-):-)

Kubuś - super że już raczkuje!
to moze i ja spróbuje z tymi gołymi kolanami bo też sie moja bidulka ślizga a już próbuje rączkami na przemian iść a nóżki z kolanek sie zaraz rozjeżdżają:-( jutro spróbujemy, jak ma gołe stopy to zapiera sie na nich i robi takie figury jak Kubuś na jednej fotce, że pupa i nogi są w górze i opiera sie tylko na dłoniach i stopach:-)

u mnie jest podobnie. Robi wtedy taki grzbiet jakby się wyginal jak kot :-) ale to tylko czasem jak juz jest bardzo zirytowany ze nikt sie nim nie interesuje :happy:
Ale też chyba spróbuje na golasa :-)

reklama
Madzia szok, niech sobie sama czopka zaaplikuje jak ją płacz małego dziecka drażni. Przecież ono nie płacze baz powodu tylko sygnalizuje potrzeby. Kołysanie też relaksuje malucha:crazy:
Maciuś pięknie, gratulujemy.
kamu na wszystko przyjdzie czas, może później jak Natala będzie szaleć.

Do góry