reklama
Witaj Heksa dawno Cie u nas nie było.
Kicym to zapewne zębole u nas też w dzień Maks grzeczniutki a w nocy pobudki na okrągło i te zęby 4 na raz mu szły ale za to baaaaardzo długo,bo teściowa już 2 miesiące temu mówiła ze lada moment mu wyjdą a one dopiero teraz.
Ja o naszych nockach to nie będę nawet pisać,ale żeby mi Amksa tak spał jak Szymek Heksy to nawet nie marze.Dosyć że się tak często budzi w nocy to jeszcze pbódki ostatnio ma po 6
Kicym to zapewne zębole u nas też w dzień Maks grzeczniutki a w nocy pobudki na okrągło i te zęby 4 na raz mu szły ale za to baaaaardzo długo,bo teściowa już 2 miesiące temu mówiła ze lada moment mu wyjdą a one dopiero teraz.
Ja o naszych nockach to nie będę nawet pisać,ale żeby mi Amksa tak spał jak Szymek Heksy to nawet nie marze.Dosyć że się tak często budzi w nocy to jeszcze pbódki ostatnio ma po 6

KATE23
Lipcowa Mama:)
Heksa witam serdecznie:-):-):-) cudnie, że Szymuś tak ładnie rośnie;-)
Jejku, ale Dzieciaczki męczą się z tymi zębolami
niech te france wyłażą i dadzą spokój to i Mamy się wyśpią
u nas dolna dwójka już prawie się przebiła, ale Antoś jakoś ciężko tego nie przechodzi (tfu,tfu) wieczorem smaruję żelem i jakoś przesypia noce
czasem popłakuje przez sen, ale się nie budzi;-)
Jejku, ale Dzieciaczki męczą się z tymi zębolami

heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Nie no jak by wlazł w tym wieku na kanape to chyba.... nie wiem kim by był to moja córa tak okresila tylko....
Jeszcze raz Wam dziekuje za mile przyjecie
Dziewczyny a jak meczycie sie w nocy z ząbkami i nie spaniem moze spróbujcie jednorazowo podac syrop Diphergan jak Natalka nie spala po nocach to lekarka nam polecała bo mówiła ze to nie tylko pani sie męczy ale dziecko równiez nie na stałe ale doraznie 2 noce w tygodniu, ja jak widze ze Szymek jest przez cały dzien jest marudny i niespokojny i wiem ze nocka moze bys rózna to zapazam meliske i na melisce robie mu kaszke troszke pomaga, ale zdarza mi sie to rzadko bo raczej problemów takich nie mam,
Jeszcze raz Wam dziekuje za mile przyjecie
Dziewczyny a jak meczycie sie w nocy z ząbkami i nie spaniem moze spróbujcie jednorazowo podac syrop Diphergan jak Natalka nie spala po nocach to lekarka nam polecała bo mówiła ze to nie tylko pani sie męczy ale dziecko równiez nie na stałe ale doraznie 2 noce w tygodniu, ja jak widze ze Szymek jest przez cały dzien jest marudny i niespokojny i wiem ze nocka moze bys rózna to zapazam meliske i na melisce robie mu kaszke troszke pomaga, ale zdarza mi sie to rzadko bo raczej problemów takich nie mam,
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Heksa ostatnio Diphergan( odpowiednikiem jest Promethazine) było ciężko dostać, i jest na receptę ale ja bym się bała go ot tak podać, to lek przeciwalergiczny, przeciwwymiotny i uspokajający. Czy nie lepiej by było podać coś uspokajającego ziołowego???
Moja Olka powyższe leki bierze tylko przy wirusie z wymiotami silnymi, bo uspokaja żołądek
Moja Olka powyższe leki bierze tylko przy wirusie z wymiotami silnymi, bo uspokaja żołądek

My mamy fatalne nocki ale jednak jak poczytałam to wydaje mi się to dosyć silny lek i bała bym się go podać Maksowi.Ale może spróbowałam bym z tą melisą.
Jak wy ja dokładnie zaparzacie,heksa napisz mi jak ty robisz kaszkę na tej melisie.
Dziś kupię melise i zobaczymy
Jak wy ja dokładnie zaparzacie,heksa napisz mi jak ty robisz kaszkę na tej melisie.
Dziś kupię melise i zobaczymy
reklama
wiecie co ja małej daje herbatkę hipcia- jabłko z melisą
i mala z checią ją pije, a czy spokojniejsza po tym??? nie zwróciłam szczerze mowiąc uwagi
teraz będę czujniejsza;-)(natomiast na mnie bynajmniej dziala meliska
)

Podziel się: