reklama
Survivor sliczne te kurteczki,no a cena taka,ze tylko brac i sie nie zastanawiac.Florka jak w nie wskoczy to ludzie na dzielnicy zdebieja,oby jej tylko nie ukradli;-)
Ja narazie z kurtki na wiosne zrezygnowalam.Poki co smigamy w zimowce,a na cieplejsze dni mamy kamizelke i pod to jakas grubsza bluze.Cos tylko tych cieplejszych dni ani widu ani slychu,wiec nie wiem czy maly sie w tej kamizelce dopnie zanim sie ociepli
Mondzi my mamy najzywklejszy nocnik.Tez podobal mi sie ten FP niby maly kibelek(Beaa wklejala),ale on tam ma spluczke,papier -takie gadzety do nauki,ale wydaje mi sie ,ze po prostu by rozpraszaly malego i ciagle by sie do tylu obracal.A tak ma nocnik nie do zabawy,tylko za przeproszeniem do sr****.
Ja to musze malego czyms zajac jak on na tym nocniku siedzi,bo tak jak mu sie nudzi to jeczy i chce wstac.Wiec daje mu gazete do poczytania
,albo jakas zabawke,no i oczywiscie siedze kolo niego,bo sie boje ,ze spadnie z tego kibelka.
Ja narazie z kurtki na wiosne zrezygnowalam.Poki co smigamy w zimowce,a na cieplejsze dni mamy kamizelke i pod to jakas grubsza bluze.Cos tylko tych cieplejszych dni ani widu ani slychu,wiec nie wiem czy maly sie w tej kamizelce dopnie zanim sie ociepli

Mondzi my mamy najzywklejszy nocnik.Tez podobal mi sie ten FP niby maly kibelek(Beaa wklejala),ale on tam ma spluczke,papier -takie gadzety do nauki,ale wydaje mi sie ,ze po prostu by rozpraszaly malego i ciagle by sie do tylu obracal.A tak ma nocnik nie do zabawy,tylko za przeproszeniem do sr****.

Ja to musze malego czyms zajac jak on na tym nocniku siedzi,bo tak jak mu sie nudzi to jeczy i chce wstac.Wiec daje mu gazete do poczytania

pabla27
Fanka BB :)
My już po basenie, fajnie było, młoda trochę nurkowała....
a dziś, chcąc mi wynagrodzić ciężki dzień, była aniołkiem:-) cały dzień na podłodze ładnie się bawiła, trenowała pozycję do raczkowania jak szalona - z różnym skutkiem;-) znalazła sobie sposób na pełzanie do przodu - jakoś włazi przy samej kanapie i odpycha się od niej nogami
dziś takim sposobem całą długośc kanapy przebyła
śmieszna jest strasznie.
A teraz po basenie i kaszce padła i śpi....
a dziś, chcąc mi wynagrodzić ciężki dzień, była aniołkiem:-) cały dzień na podłodze ładnie się bawiła, trenowała pozycję do raczkowania jak szalona - z różnym skutkiem;-) znalazła sobie sposób na pełzanie do przodu - jakoś włazi przy samej kanapie i odpycha się od niej nogami

A teraz po basenie i kaszce padła i śpi....
ale super te kurteczki maja dzieciaczki, my na wiosne chyba nie bedziemy nic kupowac bo tu wiosny nie ma wiec mam nadzieje przechodzic do maja w tej kurtce ktora Maly uzywa teraz. na lato, ciepla wiosne mamy kurteczke ortalionowa Timberlanda. sliczna jest, tylko taka chlopska bardzo bo ciemny granat z szara podszewka;-)
jak słyszę lejącą się wodę to też mam ochotę zaraz na siusiu więc Olgunia - całkiem zrozumiała sprawa;-)
ja tak miałam kilka dni temu przy myciu pisiorka - jak mi poleciało na czoło:-)
śmiałam się ze takie ciśnienie, ze gdyby nie moja głowa to sufit by nam zmoczyło;-)
ja tak miałam kilka dni temu przy myciu pisiorka - jak mi poleciało na czoło:-)
śmiałam się ze takie ciśnienie, ze gdyby nie moja głowa to sufit by nam zmoczyło;-)
KATE23
Lipcowa Mama:)
Antek miał dzisiaj drugą próbę nocnikowania i znowu płacz:-( no nic zrobimy małą przerwę i od nowa popróbujemy
dziś mieliśmy wielki dzień, otóż Antoś przeniósł się z małej wanienki do wanny w łazience;-) wcześniej było mi wygodnie kąpać Go w pokoju, bo bałam się, że Go upuszczę przy wyjmowaniu z wanny (sama kąpię M mi nie pomaga), ale dzisiaj opatentowaliśmy super szybkie zawijanie w ręcznik, tak więc porzucamy wanienkę i przy okazji pokój, który był strasznie ochlapany i myjemy się kulturalnie w łazience
nad kurteczką na razie nie myślę bo coś tam mamy, a w razie czego coś się zakupi
obecnie intensywnie myślę nad bucikami i jak pojedziemy na większe zakupy to muszę zajrzeć do Booti i CCC;-)

reklama
My jeszcze kurtki nie kupiliśmy ale widziałam fajną z cocodrillo.
Pytanie do mam dziewczynek,czy zaraz po urodzeniu wasze córeczki miały obrzmiałe gruczoły sutkowe (czy jak to się tam nazywa) jeśli tak to okładałyście to czymś.Przyjaciółka bardzo prosiła mnie abym was o to zapytała
Pytanie do mam dziewczynek,czy zaraz po urodzeniu wasze córeczki miały obrzmiałe gruczoły sutkowe (czy jak to się tam nazywa) jeśli tak to okładałyście to czymś.Przyjaciółka bardzo prosiła mnie abym was o to zapytała
Podziel się: