reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

kicrym to zazdroszczę tego nocnikowania.
My też się nocnikujemy tylko raz dziennie i to zawsze po kolacji. Na razie tylko raz Adaś zrobil siku no ale zazwyczaj jest płacz jak go posadzę..:-(Ale coś wymyślę. Może inna porę wybiorę na nocnik :happy:

reklama
my jeszcze nie obniżyliśmy łóżeczka, ale w ciągu najbliższych dwóch tygodni chyba to zrobimy, bo mała tylko od czasu do czasu usiądzie w łóżeczku i to od strony osłonki, więc nie ma za bardzo czego się chwycić żeby się podnieść wyżej, no ale nigdy nic nie wiadomo:confused:

Liwus ja bym musiala kupic na 86,bo teraz mamy jeszcze zimowa na 9-12m-cy czyli 80 cm i jest juz taka kusa,wiec bralabym wieksza

U nas od wczoraj nocnik w ruchu pelna para:tak:Wczoraj 2 kupki i 2 razy siusiu,a dzisiaj raz z kupa nam sie nie udalo siedzielismy z 15 min,a jak tylko ubralam w pampersa to ciach:baffled:za to bylo siusiu i kupka po kolacji.Staram sie sadzac malego po sniadanku,obiedzie i kolacji.

Świetnie Maciuś:-) Zosia z nocnika chyba by spadła, bo z tym siedzeniem to różnie!
A ja dzisiaj się strasznie wkurzyłam! Chcieliśmy zamontować spacerówkę w naszym wózku i straszna porażka! Wózek do tej pory sprawował się dobrze (jedo bartatina), więcej zalet niż wad, świetna, duża gondola! A spacerówka porażka! Bardzo małe siedzisko i wszystko jakieś nieproporcjonalne:baffled: Daszek za duży w stosunku do reszty, po bokach szpary! Szoook! Wkurzyłam się, bo chciałam Zosi troszkę świata pokazać:no: Wczoraj poszłyśmy sobie w gości w nosidełku i zachwyt był ogromny (jak małpka - uuu, uuu, uuu:-))! No nic, z tych nerwów zamówiłam na allegro chicco ct 04, moja mamusia kochana nam dołoży(znowu, pierwszy również zasponsorowała:tak:), problem w tym, że sprzedawca wydaje się niewiarygodny (sporo negatywów, jak się później zorientowałam)! Dobrze,że wybrałam opcję za pobraniem!

a nam sie udalo dzis spedzic troszke czasu na nieszczesnym nocniku ale bez sukcesow:-( no nic musze probowac dalej:tak: w kazdym badz razie nie bylo krzykow i darcia sie

Brawo Maciej super zuch z Ciebie:-).Misiek jeszcze nie ma nocnika kupie za miesiac jak wroce do Uk nie ma sensu na 3 tyg kupowac bo z calym sprzetem sie tam nie zabiore.
Liwus kurteczka fajniusia dla dziewczynki i tania ja tez jestem na etapie wybierania i wezme rozmiar 86.Ja nieznosze polaru wiec szukam na podszewce bawelnianej ale na allegro nic tak mi sie w oko nie rzucilo choc ceny zachecajace:tak:

Kubuś ty tez zuch jesteś bo pięknie korzystasz z nocniczka
normalnie dzielne nam chlopaki rosną i takie juz dorosłe:-)
u nas dzis nocka spoczko - spał od 19.30 do 3.30 więc szok przeogromny
oj jak ja bym chciała aby juz tak było zawsze ale u nas taka sinusoida wiec pewnie do zupełnego odstawienia piersiowego mama bedzie lunatykowała;-)

reklama
Kaja - daj znać jak ten wózek bo też się nad nim zastanawiam.
U nas nocka ok, od 20:00 do 05:00 spanko, potem od 05:00 d o06:30 ze 3 pobudki z płaczem:confused: a na dobre oczy otworzyłyśmy o 08:00, więc nie jest źle.
u nas nocnik dopiro w planach moze za mc, bo młoda jeszcze dobrze nie siedzi.
Gratuluję sukcesów nocnikowych:-)

Do góry