reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Roni - zarejestruj się na Youtube - jak to zrobisz to tam masz możliwość wrzucić filmik z kompa. Ściąga sie trochę długo ( u mnie około 20 min ) a jak sie sciągnie to obok pokazują sie dwa kody, ten pierwszy chyba trzeba skopiować i wkleić do postu i zrobione:-) powodzenia
Ja też ostatnio pierwszy raz to robiłam i jakoś poszło:tak:

reklama
Roni pokazuj, pokazuj:-):-):-):-)
Pabla nie omieszkam tez skorzystać i może cościk pokazać (nie będzie to napewno wzbudzające zachwyt jak u Roni, ale tyż cościk bedzie:-p)

tak czytałam jak pisalyscie o zainteresowaniu bajkami, i tak teraz przez przypadek włączyłam mini mini małej i wiecie co???leży teraz wpaatrzona w jakiegoś wielkiego misia a ja mmam przez to chwilunie wolną:rofl2:

Blu daje czadu na maksa:szok:

Mamy nocnik! Zaden tam grajacy,najwzyklejszy jaki byl,ale sa pierwsze sukcesy.Ale jestem dumna z mojego chlopczyka:tak:Po obiadku siedzial z 10 min i kupka byla:-),a po deserku siusiu:happy: Komicznie wygladal,bo na dodatek sie strasznie rozgadal-kazanie na nocniku strzelil,ze ho ho:rofl2:
Siedzi i jeczy,zadowala go tylko chodzenie,ale mnie plecy wysiadaja od ciaglego schylania:sorry2:
Kosi kosi nie umie i nie chce sie nauczyc,bo jak tylko chce mu pokazac,to zaciska raczki w piastki:-p
A najlepsze w tv sa ramowki TVNu,Faktow i Uwagi.chocby siedzial tylem to jak tylko uslyszy odrazy sie odwraca.

Blu szalejesz!!!!!!!!!
Macius gratulacje!!!!!!!!Siusiu i kupka na nocnik brawo.
U nas nie ma duzego zainteresowania TV.Chwile popatrzy i koniec:tak:

U nas też duzego zainteresowania tv nie ma - hitem są, podobnie jak u Madzi - ramówki - szczególnie DDTVN i mecze:-p

Tosika, widzę, że i gusta nasze dziewczyny mają podobne: wielki miś jest u nas hiciorem!:-) też byśmy teraz oglądały, ale nam kablówkę spsuło:baffled:

pozatym młoda wciąż wysypana i nie wiem od czego....ma na policzkach wysypkę, trochę na placach i na nózkach, brzuch czysty:confused: je już duzo więc nie wiem od czego, kandydatami są: burak, chrupek kukurydziany i ciasteczko z glutenem....żadnego z tych produktów juz nie daje z 4 dni...i narazie poprawy nie ma. Jutro mam lekarza to zobaczymy co powie.

pabla chrupek kukurydziany moze być przyczyna bo ostatnio mały mój wcinał szczęśliwy a ja czytałam skład i okazało się ze jakieś śladowe ilości orzecha arachidowego czy coś w tym stylu
więc chrupki u nas niestety poszły w odstawkę
Tymi tez daje czadu z tym staniem, najlepiej wspinać się po mamie bo jak coś to złapie - cwaniak jeden:-)
raczkuje ślicznie - musze tylko jakies rajtuzki i skarpetki z ABS kupić bo ślisko;-)

Renia, ja poproszę o zdjęcia małego raczka:tak:
Tia, właśnie próbowałam dać młodej wody zamiast cycka i ... protest na maksa.

Ostatnia edycja:
reklama
U nas zainteresowanie telewizorem jest ogromne, szczególnie jak słyszy jakąś muzyczkę albo głosy dzieci, to wzroku wtedy nie może oderwać od tego pudła :-D
Maciuś, oby tak dalej!

Do góry