reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

reklama
Wszystkim dzieciaczkom gratulujemy nowych osiagniec.
moj syn to tylko nowe dzwieki nauczyl sie wydawac, teraz jest takie darcie jak dziki zwierz i my musimy mowic "ojojoj jaki dziki zwierz" i niby sie boimy:)

Niezłego speeda mają wasze dzieciaczki:-):-):-) Wszystkim raczkująco - chodzącym szkrabkom gratulujemy:tak::tak::tak: My nadal prowadzimy podłogowy tryb życia, obracamy się błyskiem wokół własnej osi, siedzimy (ale nie siadamy), no i Jula nauczyła się krzyczeć. Jest z siebie baaaaaaaaaaardzo zadowolona:-) Rodzice troche mniej, ale cóż:rofl2::rofl2::rofl2:

Moje dziecię dzisiaj pierwszy raz zrobiło siusiu na nocnik :-):happy::-):happy::-) Cieszę się jak nie wiem :happy: Zdjęcie wrzucę na zamknięty bo z NK wykasowałam ze względu na bezpieczeństwo.
Ponadto postanowiłam kupić mu gatki na basen i sama zacznę o marca/kwietnia z nim chadzać.

oj basen - rewelacja!!! my też jesteśmy bardzo zadowoleni!
Moja narazie ruszyła do przodu z rozwojem umysłowym - ruchowy stanął w miejscu:sorry2:
Robi ładnie barwo i jak mówię - brawo - i jak leci jakaś muzyczka lub ja śpiewam. I pokazuje gdzie mama na nosek i oko:-) Ucha narazie nie jest w stanie zlokalizować i usta też są dla niej zagadką:-D

Gratulacje dla dzieciaczkow za nowe osiagniecia!!!
Mala dzis jezdzila w spacerowce byla w szoku:szok:Az nie mogla zasnac,dopiero zasnela po godzinie.Po za tym nauczyla sie krzyczec z radosci ale tak ze bebenki pekaja.Teraz lezy na podlodze i krzyczy(tatus sie nia zajmuje) i zrobila juz 3 kupe:sorry:

jo joj ale maluchy ruszyly!!! idzie znacznie szybciej jak u mnie na grudnu swego czasu...

u nas z postepow tyle ze wstaje w ekspresowym tempie przy wszystkim
chodzi przy meblach (a wlasciwie biega)
raczkowanie poszlo w odstawke, chodzenie jest na topie
umie usiasc z pozycji do raczkowania i wstac z siadu
mowi mama, tata, baba, mniam, papu (czyli wiecej jak brat)

reklama
Do góry