reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

reklama
u nas od paru dni nie ma drugiej drzemki:-( pierwsza ok 12 trwa nawet do 2 godzin, a drugiej która była 16-17 nie ma i w związku z tym o 19 jest ekspresowa kąpiel bo Dziecku spać się chce:sorry2:

Post super ze wszystko dobrze.
Mala cos nie chce juz cycka.Wczoraj rano tylko raz pila z cycka i strasznie mnie gryzla:wściekła/y:. Dzis rano troche wypila z cycka i zasnela ale drugi raz troche wypila i mnie gryzla wiec dalam jej parowke i jest spokuj.Chyba moja przygoda z karmieniem dobiega konca, ale smutno mi:-(

Post super wiesci!
Dorka smutno,ale kiedys ten czas musi nadejsc.Ciesz sie ,ze corcia dorosleje:tak:

Ja znow musze sie pochwalic (sorki,ze taka chwalipieta,ale jak tu sie nie cieszyc z postepow dzieciaka).Moje dziecie wczoraj zakumalo o co chodzi ze wstawanie i najpierw ja go trzymalam za rece,a on wstawal,a pozniej sam sie po mnie wspinal i wstawal bez mojej pomocy:-)Oprocz tego chodzi jak go trzymam tylko za raczki:tak:

U nas początki raczkowania się zaczęły, mała na czworaka buja się w przód i w tył ale jak zrobi jeden ruch do przodu to pada, ale zawzięta jest i cały czas ćwiczy. Co do spania to chodzimy spać ok 21, potem jest pobudka gdzieś o 3 i ok 6-7 wstajemy na dobre co dla mnie jest bardzo cięzkie:zawstydzona/y:Później drzemka ok 9.30-11 i potem ok 14 do 15 czasami 16:tak:i tak to u nas wygląda:tak:

Maciuś, Lenka, Gabi brawo! :-D

Dorka nie martw się, najważniejsze że pierwsze 6 m-cy Misia pojadła z cycusia. Przynajmniej nie będziesz przeżywała horroru z późniejszym odstawianiem :)

nea u nas bardzo podobny plan dnia, no i bujanie na czworaczkach też ^^
Madzia gratulacje dla małego homo erectus :-D
dorka obawiam się, że u nas to samo. Mały coraz krócej je, woli krzyczeć o butle niż kombinować z cycusiem :(

reklama
Ja znow musze sie pochwalic (sorki,ze taka chwalipieta,ale jak tu sie nie cieszyc z postepow dzieciaka).Moje dziecie wczoraj zakumalo o co chodzi ze wstawanie i najpierw ja go trzymalam za rece,a on wstawal,a pozniej sam sie po mnie wspinal i wstawal bez mojej pomocy:-)Oprocz tego chodzi jak go trzymam tylko za raczki:tak:

Brawo Maciuś! Madzia, lepiej pod paszki trzymaj:tak:
Gabi, Lenka, Tymek super osiągnięcia!

Do góry