reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

tosika super!!!! Świetna wiadomość.
Wiem jaki to stresior i ciesze się kiedy widzę jak nasze dzieciaczki po kolei wyrastają z szmerania.
pearl
będziemy teraz kombinować a szkoda bo ostatnio kompaliśmy sie w wannie z bratem. Planujemy założyć filtr przy piecu, może to coś da i sypać nadmanganian jak nie to będziemy bawić się w gotowanie itp.
renia No to najedliście się strachu, cóż wypadki chodzą po ludziach, grunt, że nic sie nie stało. Niestety to jest złośliwość rzeczy martwych, że zawsze się zepsują kiedy nie powinny.
dorka
Tymi od początku przy byle szeleście się budzi. Co ciekawe nad jego bratem mogliśmy śpiewać sprośne piosenki i nic.

reklama
Tosika super ze serducho jak dzwon;-):-)!
U nas dzis tradycyjnie pobudka o 6 dobrze ze teraz maluch spi to chociaz w spokoju zjem sniadanie i sie wykapie.Pogoda nie zacheca do spacerow ale dzis musze juz z Malym wyjsc wczoraj nie byl na dworzu a przedwczoraj zaledwie 30 min w tym 10 min w sklepie:baffled:Jejku ja ja chce juz wiosne.

tosika jak dobrze, że serduszko zdrowe
no i jaki ten świat mały a BB jakie popularne:-)
moja koleżanka jest w ciąży i zachęcam ją aby się zalogowała i pisała z dziewczynami z jej terminu
no właśnie zamierzam poszukać stronki bebelulu i dać opinię (negatywa jak się patrzy) o chuście hamalulu
mojemu synowi nic na szczescie sie nie stało ale ku przestrodze innych mam:tak: i niech producent wie, że takie rzeczy nie powinny mieć miejsca - zważywszy, że produkt z certyfikatami :crazy:
właśnie sprawdziłam i na stronce www.bebelulu.pl nie da się załączyć komentarza o produkcie - a szkoda

Ostatnia edycja:
renia no niźle, a firma taka znana:dry:wiec powinni miec dobre produkty:angry:
tosika super wiesci!
Andula ja juz tez chce wiosne!w górach owszem super, ale tu w miescie masakra:wściekła/y:

tosika to dobrze ze z mala ok.Ciesze sie:-D
A z tymi dziwiekami Misia ma od niedawna, kiedys nic ja nie ruszalo a teraz... Seba spi tak jak ja nic go nie rusza:-)

My po wozycie u lekarza dowiedzielam sie ze mala ma jakies zgrubienie na karku i musimy isc z nia do chirurga. Nie wiadomo co to jest, czy jakas chrzastka czy cos powazniejszego:-(Mam nadzieje ze nie.Z Seba musze isc do dermatologa i z mala jeszcze zrobic morfologie.

Tosika - super wieści
Dorka - mam nadzieję że wszystko ok będzie

Moja padła po szaleństwach i misce kaszki bananowej:-) trochę mi marudziła znów więc w końcu wrzuciłam ją na plecy w chuście i było lepiej. Pierwszy raz sama ją zapakowałam i zawiązałam:tak: poszło nieźle....

Dorka, może dr się coś przewidziało?? Napewno chirurg stwierdzi, ze wszystko jest oki, i że mu tylko głowę zawracacie:tak: Trzymajcie się i czaekamy z niecierpliwością no dobre wieści:tak:

reklama
Do góry