reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Jak tak czytam, to wynika, że moja też ma ten trądzik. Tak podejrzewałam, ale teraz to juz jestem pewna ;-)

Fajnie, że dzieciaczki rosną i mamuśki coraz bardziej doświadczone:tak:

reklama
ja to nie wyrabiam juz z kolkami
wariactwo jakies hehe

Izabelka ja tak myslalam ze to to bo skaza bialkowa nie wychodzi wczesniej jak po 3 mc zycia ;-)
podobnie ak wsie alergie (podobno)

oo tego nie wiedzialam ze po 3 miesiacu....
wspolczuje kolek :-:)-(
dzisiaj mojej tez dalam plantex, zrobilam za gorace a juz wsypalam prosek i dolalam do 70 ml i wypila wszystko :szok: spi smacznie teraz :tak: tfu
ide zaraz sie kapac i lulu

kiedys kolki przejada... mam przynajmniej taka nadzieje
moja pediatra jest alergologiem-pulmonologiem
a ze ja mam astme to zawsze ja drecze pytaniami o alergie itp
nie wiem jak inne alergie tak na 100%, ale skaza bialkowa wychodzi po 3 mc
a plantex strasznie smierdzi guma arabska, mojej jak sie odbilo po plantexie to myslalam ze zwiedne :-D bidne te maluchi

Moja dzis od rana szaleje, dałam jej cycka tak przed 6, do tej pory marudzi...tochę possie, przyśnie, odkładam do łóżeczka i oczy jak 5 złoty:-) i tak w kółko, teraz już ja odłozyłam i nie podchodzę....rosołek wstawiłam i jem śniadanie, a miałam zamiar jeszcze sobie pospać...No nic, moze jak ona sie zdrzemnie to i ja tak zrobie. Nocka w miarę, o 19:30 zasnęła, obudziła sie o 22:00, dostała butlę, potem o 01:30 cycek, a potem cyc dopiero przed 6...ale od 4 znów pręzenie, popłakiwanie itp....coś z tą kupką mamy problem jak ją robi, no...ale robi tak 5-6 kup dziennie, wiec ilościowo jest ok.Miłego dnia wszystkim mamom, od jutra jakieś upały zapowiadają, do 30 stopni nawet:szok:

reklama
Roni - to nocki masz ok, najgorzej w dzień...
U mnie najgorsze są właśnie ranki, tak od 4,5 rano mała się kręci, stęka, pręży i popłakuje. Nie jest to jakis histeryczny płacz, bo zapłacze i zaraz zasypia i tak w kólko....a w dzień spokój....daje jej ten sub-simplex od wczoraj regularnie, zobaczymy czy coś pomoze...

Do góry