reklama
Roni21
Spider's Web
ja to nie wyrabiam juz z kolkami
wariactwo jakies hehe
Izabelka ja tak myslalam ze to to bo skaza bialkowa nie wychodzi wczesniej jak po 3 mc zycia ;-)
podobnie ak wsie alergie (podobno)
wariactwo jakies hehe
Izabelka ja tak myslalam ze to to bo skaza bialkowa nie wychodzi wczesniej jak po 3 mc zycia ;-)
podobnie ak wsie alergie (podobno)
Roni21
Spider's Web
kiedys kolki przejada... mam przynajmniej taka nadzieje
moja pediatra jest alergologiem-pulmonologiem
a ze ja mam astme to zawsze ja drecze pytaniami o alergie itp
nie wiem jak inne alergie tak na 100%, ale skaza bialkowa wychodzi po 3 mc
a plantex strasznie smierdzi guma arabska, mojej jak sie odbilo po plantexie to myslalam ze zwiedne bidne te maluchi
moja pediatra jest alergologiem-pulmonologiem
a ze ja mam astme to zawsze ja drecze pytaniami o alergie itp
nie wiem jak inne alergie tak na 100%, ale skaza bialkowa wychodzi po 3 mc
a plantex strasznie smierdzi guma arabska, mojej jak sie odbilo po plantexie to myslalam ze zwiedne bidne te maluchi
pabla27
Fanka BB :)
Moja dzis od rana szaleje, dałam jej cycka tak przed 6, do tej pory marudzi...tochę possie, przyśnie, odkładam do łóżeczka i oczy jak 5 złoty:-) i tak w kółko, teraz już ja odłozyłam i nie podchodzę....rosołek wstawiłam i jem śniadanie, a miałam zamiar jeszcze sobie pospać...No nic, moze jak ona sie zdrzemnie to i ja tak zrobie. Nocka w miarę, o 19:30 zasnęła, obudziła sie o 22:00, dostała butlę, potem o 01:30 cycek, a potem cyc dopiero przed 6...ale od 4 znów pręzenie, popłakiwanie itp....coś z tą kupką mamy problem jak ją robi, no...ale robi tak 5-6 kup dziennie, wiec ilościowo jest ok.Miłego dnia wszystkim mamom, od jutra jakieś upały zapowiadają, do 30 stopni nawet
Roni21
Spider's Web
u nas jak zje o 21 to wstaje o 5, zje i spi do 8
a od 8 standardowa jazda
a od 8 standardowa jazda
reklama
pabla27
Fanka BB :)
Roni - to nocki masz ok, najgorzej w dzień...
U mnie najgorsze są właśnie ranki, tak od 4,5 rano mała się kręci, stęka, pręży i popłakuje. Nie jest to jakis histeryczny płacz, bo zapłacze i zaraz zasypia i tak w kólko....a w dzień spokój....daje jej ten sub-simplex od wczoraj regularnie, zobaczymy czy coś pomoze...
U mnie najgorsze są właśnie ranki, tak od 4,5 rano mała się kręci, stęka, pręży i popłakuje. Nie jest to jakis histeryczny płacz, bo zapłacze i zaraz zasypia i tak w kólko....a w dzień spokój....daje jej ten sub-simplex od wczoraj regularnie, zobaczymy czy coś pomoze...
Podziel się: