reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

U nas nocki identyko jak u Magdzika:dry::tak:
Byłam dzisja u lekarza z wynikami małego- bakteria dalej obecna:wściekła/y:dostaliśmy kropelki biogaja i Zinnat i skierowanie do nefrologa:-(jutro idę ustalić termin, no nic jestem dobrej mysli:confused:
Ika poprostu mnie rozwala hehe (pozytywnie oczywiście)

reklama
Kicrym, to dziwne z tą bakterią, ze mimo leczenia nadal jest, a Kubuś przecież czuje się dobrze? może rzeczywiście nefrolog coś poradzi - trzymam kciuki!

Ika, jest nieziemska! W życiu tak dobrze ułozonego niemowlaka nie widziałam:-D

Post Twoja Ikusia to zwyczajnie kulturalna i ułożona dziewczynka:-) oj Ona im klasę w tym szpitalu pokaże:-D
Kicrym mam nadzieję, że niedługo wytępicie tę bakterię i będziesz spokojna;-) najważniejsze, że Kubunio czuję się dobrze, a może nefrolog coś pomoże;-)

my drugą noc z rzędu mieliśmy bez pobudki:-D:-D:-D Antoś zasnął przed 20ą i obudził się na mleczko o 6 rano:-) dzisiaj będzie ciężko bo zbliża się pora kąpieli a on w najlepsze śpi:szok:

Post Twoja Ikusia to zwyczajnie kulturalna i ułożona dziewczynka:-) oj Ona im klasę w tym szpitalu pokaże:-D
Kicrym mam nadzieję, że niedługo wytępicie tę bakterię i będziesz spokojna;-) najważniejsze, że Kubunio czuję się dobrze, a może nefrolog coś pomoże;-)

Pod tym sie podpisuję:tak:

Ha ha możemy jakąś spółke machnąć:-):tak:
A dziekuję dziękuję w imieniu Iki. Sami się często dziwimy...Dzisiaj dyżur miała ciocia najpierw a potem wujek (mój brat) i ciocia bawiła tuliła i uśpiła dziecko co miało rano nieprzyjemne zabiegi z rurka w nosie itp. więc była troszkę rozbita i nie wiedzaiała co i jak. A jak przyszedł chrzestny to mu przespała cały jego dyżur:-D:-D:-D. faceci to mają farta, nie????
Naprawdę zuch dziewczyna w tym szpitalu....tylko mama tęskni :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Liwus cieszę się, że wszystko poszło ok i Adaśko jak prawdziwy mężcizna dopiero w ramionach mamy rozkleil się;-)
Ika kochanie ciocia bb pomoże założyć Tobie firmę, i będziesz szkoliła wszystkie bobasy tzw.savoir vivre (oczywiście lipcówkom damy rabaty-bo jakby nie było jako twój menadżer to będę miała gratisy:-p).Oczami wyobraźni widzę już Ikunię z kijem dydaktycznym chodzącą (na rękach mamy oczywiście) pomiędzy ławkami:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nasza Antosia to chyba poszła w tatusia- bo jakaś taka mało gadatliwa dziewczyna (bo mama to należy do tych straaasznie dużo gadających;-))

Post ale Ci sie trafil Aniolek:tak:Michalinka od poczatku nie spala calej nocki,potem byly dwie na jedzonko a teraz dopiero na jedzonko nad ranem:tak:
Kircym mam nadzieje ze nefrolog cos poradzi i pozbedziecie sie tej baktri:tak:

Kicrym szkoda że nie dało rady pozbyć się tej bakterii nefrolog na pewno poradzi i będzie ok,ważne że Kubuś się dobrze czuje.
A mnie dziś lekarka powiedziała ze Maks się tak często wybudza bo jest głodny i muszę mu już mleko zagęszczać kaszką bo on jest duży i ma większe potrzeby jedzeniowe,cholera wie czy to o to chodzi,zobaczymy

Wszystkim chorowitkom życzymy z Natalusią zdróweczka i trzymamy kciuki za jak najszybsze wyleczenie. Kubuniu, Ikusiu bądźcie dzielni robaczki kochane:tak:

Kamu, może faktycznie Maksiu jest głodny:tak: Spróbuj, może zadziała:tak:

Natalka na poczatku ładnie spała. Zdarzyło się jej parę razy budzić dopiero o 4:00 na jedzonko a potem o 8:00. A teraz zasypia około 20:00 pobudka o 24:00, potem 3:00 i o 7:00 (za każdym razem na butlę. Woda i herbatka są blee) Jeszcze w międzyczasie marudzi jak zgubi smoka:no:
Zapisujemy się na wykłady do Iki:tak:

Tak poza tym to grzeczna z Natusia panienka:-) Jak tylko ktoś jest w pobliżu to złote dziecko. Robi się marudna w porze spaceru (około południa) i tym wymusza na mnie wyjście choćby wiało i padało:-D
Jak tylko zaczynam ją ubierać i wkładam do wózka na nowo buzia się uśmiecha:-)
Jeździmy już w spacerówce i teraz nie przesypia całego spacerku jak kiedyś. Rozgląda się dookoła z zainteresowaniem a jak już się znudzi po godzince ucina sobie drzemkę :tak:
Ogólnie wesolutki i rozgadany z niej Kurcacek:tak:

reklama
Kircym bedzie dobrze najawazniejsze ze Kubus nie daje sie bakterii i ma ja gdzies a nefrolog napewno sobie z nia poradzi:tak:
Dziewczyny u nas dzis nocka booska Mis usnal o 20 pierwsza pobudka o 5 zjadl i poszedl spac do 6:30 normalnie zloty chlopczyk Ciesze sie bo moze juz nam sie wszystko unormuje :-)

Do góry