reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

U nas nocki identyko jak u Magdzika:dry::tak:
Byłam dzisja u lekarza z wynikami małego- bakteria dalej obecna:wściekła/y:dostaliśmy kropelki biogaja i Zinnat i skierowanie do nefrologa:-(jutro idę ustalić termin, no nic jestem dobrej mysli:confused:
Ika poprostu mnie rozwala hehe (pozytywnie oczywiście)

reklama
Kicrym, to dziwne z tą bakterią, ze mimo leczenia nadal jest, a Kubuś przecież czuje się dobrze? może rzeczywiście nefrolog coś poradzi - trzymam kciuki!

Ika, jest nieziemska! W życiu tak dobrze ułozonego niemowlaka nie widziałam:-D

Post Twoja Ikusia to zwyczajnie kulturalna i ułożona dziewczynka:-) oj Ona im klasę w tym szpitalu pokaże:-D
Kicrym mam nadzieję, że niedługo wytępicie tę bakterię i będziesz spokojna;-) najważniejsze, że Kubunio czuję się dobrze, a może nefrolog coś pomoże;-)

my drugą noc z rzędu mieliśmy bez pobudki:-D:-D:-D Antoś zasnął przed 20ą i obudził się na mleczko o 6 rano:-) dzisiaj będzie ciężko bo zbliża się pora kąpieli a on w najlepsze śpi:szok:

Post Twoja Ikusia to zwyczajnie kulturalna i ułożona dziewczynka:-) oj Ona im klasę w tym szpitalu pokaże:-D
Kicrym mam nadzieję, że niedługo wytępicie tę bakterię i będziesz spokojna;-) najważniejsze, że Kubunio czuję się dobrze, a może nefrolog coś pomoże;-)

Pod tym sie podpisuję:tak:

Ha ha możemy jakąś spółke machnąć:-):tak:
A dziekuję dziękuję w imieniu Iki. Sami się często dziwimy...Dzisiaj dyżur miała ciocia najpierw a potem wujek (mój brat) i ciocia bawiła tuliła i uśpiła dziecko co miało rano nieprzyjemne zabiegi z rurka w nosie itp. więc była troszkę rozbita i nie wiedzaiała co i jak. A jak przyszedł chrzestny to mu przespała cały jego dyżur:-D:-D:-D. faceci to mają farta, nie????
Naprawdę zuch dziewczyna w tym szpitalu....tylko mama tęskni :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Liwus cieszę się, że wszystko poszło ok i Adaśko jak prawdziwy mężcizna dopiero w ramionach mamy rozkleil się;-)
Ika kochanie ciocia bb pomoże założyć Tobie firmę, i będziesz szkoliła wszystkie bobasy tzw.savoir vivre (oczywiście lipcówkom damy rabaty-bo jakby nie było jako twój menadżer to będę miała gratisy:-p).Oczami wyobraźni widzę już Ikunię z kijem dydaktycznym chodzącą (na rękach mamy oczywiście) pomiędzy ławkami:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nasza Antosia to chyba poszła w tatusia- bo jakaś taka mało gadatliwa dziewczyna (bo mama to należy do tych straaasznie dużo gadających;-))

Post ale Ci sie trafil Aniolek:tak:Michalinka od poczatku nie spala calej nocki,potem byly dwie na jedzonko a teraz dopiero na jedzonko nad ranem:tak:
Kircym mam nadzieje ze nefrolog cos poradzi i pozbedziecie sie tej baktri:tak:

Kicrym szkoda że nie dało rady pozbyć się tej bakterii nefrolog na pewno poradzi i będzie ok,ważne że Kubuś się dobrze czuje.
A mnie dziś lekarka powiedziała ze Maks się tak często wybudza bo jest głodny i muszę mu już mleko zagęszczać kaszką bo on jest duży i ma większe potrzeby jedzeniowe,cholera wie czy to o to chodzi,zobaczymy

Wszystkim chorowitkom życzymy z Natalusią zdróweczka i trzymamy kciuki za jak najszybsze wyleczenie. Kubuniu, Ikusiu bądźcie dzielni robaczki kochane:tak:

Kamu, może faktycznie Maksiu jest głodny:tak: Spróbuj, może zadziała:tak:

Natalka na poczatku ładnie spała. Zdarzyło się jej parę razy budzić dopiero o 4:00 na jedzonko a potem o 8:00. A teraz zasypia około 20:00 pobudka o 24:00, potem 3:00 i o 7:00 (za każdym razem na butlę. Woda i herbatka są blee) Jeszcze w międzyczasie marudzi jak zgubi smoka:no:
Zapisujemy się na wykłady do Iki:tak:

Tak poza tym to grzeczna z Natusia panienka:-) Jak tylko ktoś jest w pobliżu to złote dziecko. Robi się marudna w porze spaceru (około południa) i tym wymusza na mnie wyjście choćby wiało i padało:-D
Jak tylko zaczynam ją ubierać i wkładam do wózka na nowo buzia się uśmiecha:-)
Jeździmy już w spacerówce i teraz nie przesypia całego spacerku jak kiedyś. Rozgląda się dookoła z zainteresowaniem a jak już się znudzi po godzince ucina sobie drzemkę :tak:
Ogólnie wesolutki i rozgadany z niej Kurcacek:tak:

reklama
Kircym bedzie dobrze najawazniejsze ze Kubus nie daje sie bakterii i ma ja gdzies a nefrolog napewno sobie z nia poradzi:tak:
Dziewczyny u nas dzis nocka booska Mis usnal o 20 pierwsza pobudka o 5 zjadl i poszedl spac do 6:30 normalnie zloty chlopczyk Ciesze sie bo moze juz nam sie wszystko unormuje :-)

Do góry