reklama
Post trzymam kciuki za Was biedulki!!
Magdzik bądź twarda!! Moja Antosia też jest nocny marek (zresztą jak jej mamusia;-)) tylko jej mamusia to potrafi jednym ciągiem spać 9godz( tzn. kiedyś tak było:-() Mała mnie więcej budzi się od 24.00 do 9tej z trzy a nawet cztery razy. Pociamka, poviamka, mame rozbudzi i pójdzie spać:-( Nawet już jej miejscówkę w naszym łóżku odstąpiłam a co by szybciej i łatwiej zasypiała, i nic...Chociaż nie chcę zapeszać ale dzisiaj miałam wyjątkową noc- Tonia wstała tylko raz??
ale może to był wynik kobiecej solidarności, ponieważ mama jej zabolieła:-( (chyba mnie konkretnie przewiało, bo nie mogę ruszyć głową, posmarowałam sobie kark amolem i wygrzewałam poduszką ale poprawy na razie nie widać:-()
Magdzik bądź twarda!! Moja Antosia też jest nocny marek (zresztą jak jej mamusia;-)) tylko jej mamusia to potrafi jednym ciągiem spać 9godz( tzn. kiedyś tak było:-() Mała mnie więcej budzi się od 24.00 do 9tej z trzy a nawet cztery razy. Pociamka, poviamka, mame rozbudzi i pójdzie spać:-( Nawet już jej miejscówkę w naszym łóżku odstąpiłam a co by szybciej i łatwiej zasypiała, i nic...Chociaż nie chcę zapeszać ale dzisiaj miałam wyjątkową noc- Tonia wstała tylko raz??

survivor26
Mamy lipcowe'08
Post, trzymam kciuki, żeby Ice pomogli! I nie zapominaj o sobie i fasolce - też się kurujcie!
U nas niestety też niepomyślne wieści - wbrew moim przypuszczeniom zapalenie oskrzeli się utrwala, w zasadzie kwalifikuje się do szpitala, ale lekarka uznała, że przy epidemii nie ma sensu, a mi na tyle sprawnie idzie obsługa szpitala polowego, że na razie leczymy dalej w domu, nowym antybiotykiem
Mąż też już rozłożony, leży w domu na zwolnieniu, więc szpital na peryferiach działa pełną parą
U nas niestety też niepomyślne wieści - wbrew moim przypuszczeniom zapalenie oskrzeli się utrwala, w zasadzie kwalifikuje się do szpitala, ale lekarka uznała, że przy epidemii nie ma sensu, a mi na tyle sprawnie idzie obsługa szpitala polowego, że na razie leczymy dalej w domu, nowym antybiotykiem

Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Post kciuki zaciśnięte, i dużo zdrowia dla Was.
Post trzymam kciuki żeby było wszystko ok z Iką
U nas w nocy to samo!
mały budzi się z płaczem i muszę mu się dac napić
pobudki są częste , mam nadzieję ze to zeby, bo jak byliśmy 3.12 na bilansie to pani dr stwierdziła ze idą
no ale ich jeszcze nie ma
No i baktreia nadal jest:-
wściekła/y:jutro idę zapisać małego do lekarza więc zobaczymy co mi powie

U nas w nocy to samo!

No i baktreia nadal jest:-
reklama
O kurcze Post trzymam kciuki za Ikę,aby szybciutko wracała do zdrówka.
Florka ty też się kuruj dziecinko.
Ale tych chorób,jak to słyszę to tylko myślę żeby mi Maksiu nie zachorował.
W tv i radiu cały czas podają ile dzieci leży w szpitalach przerażające
Florka ty też się kuruj dziecinko.
Ale tych chorób,jak to słyszę to tylko myślę żeby mi Maksiu nie zachorował.
W tv i radiu cały czas podają ile dzieci leży w szpitalach przerażające
Podziel się: